Ja też byłam przeziębiona po transferze i też miałam myśli, że nic z tego, a się udało. Także głowa do góryW piątek 13 go.
Nie wiem mam odczucia takie że nic z tego nie Bedzie całe życie mam pecha do tego od dnia transferu jestem chora.
reklama
U mnie okropny ból krzyża był dobrym znakiem. Trzymam kciuki[emoji9] [emoji9]Objawów oprócz bólu brzucha jak na okres i bólu krzyża brak.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Majtunia
Fanka BB :)
Nie wiem mam jakiegoś doła. Im bliżej piątku tym bardziej chce żeby szybko nie nadszedł.Ja też byłam przeziębiona po transferze i też miałam myśli, że nic z tego, a się udało. Także głowa do góry![]()
gooossia17
Jak czytam wypowiedzi dziewczyn to już sama nie wiem, ale przy lekach, które przyjmujemy nie wiem czy to możliwe, ponieważ niektóre leki maja pozytywny wpływ na endo a inne negatywny wiec może to się rownowazyO to super. Ale kiedys tu cos czytalam o przerosnietym endo... to nie ma takiej opcji? To dobrze :-)
U nas sami powiedzieliśmy, że chcemy dwójkę i lekarz nie oponował. Ale my oboje po 34 lataTo jak to jest z tymi 2? U mnie tez nie chciał słyszeć o podaniu 2. I Ada Ty jesteś teraz z bliźniakami w ciąży? My z mężem nawet przed in vitro myśleliśmy o bliźniakachteraz lekarz przy podaniu jednego powiedział nam, ze mamy szalowe 5% szans na bliźnięta
![]()
gooossia17
Znalazłam wpis z tego forum z 2014 roku dziewczyny pisały, ze idealne endo od 11do 15 mm jest. A wyższe jest „problematyczne”O to super. Ale kiedys tu cos czytalam o przerosnietym endo... to nie ma takiej opcji? To dobrze :-)
walczaca o szczescie
No to mam nadzieje ze.15 to raczej nie przeskoczeZnalazłam wpis z tego forum z 2014 roku dziewczyny pisały, ze idealne endo od 11do 15 mm jest. A wyższe jest „problematyczne”
adunnnia90
U nas przy pierwszym transferze lekarz twierdził ze jestesmy mlodzi, U mnie wszystko ok i dlatego nie chcial podac 2 a przy crio juz sami moglismy zdecydowac i zabralismy nasza dwojeczke ktora teraz noszę pod sercem [emoji4] [emoji173]To jak to jest z tymi 2? U mnie tez nie chciał słyszeć o podaniu 2. I Ada Ty jesteś teraz z bliźniakami w ciąży? My z mężem nawet przed in vitro myśleliśmy o bliźniakachteraz lekarz przy podaniu jednego powiedział nam, ze mamy szalowe 5% szans na bliźnięta
![]()
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
gooossia17
U nas powiedział, ze ob nie jest fanem transferu 2 zarodków, ze jestem za młoda i jest to moje pierwsze podejście do in vitro i jak nie wyjdzie za pierwszym razem to będziemy rozmawiać ale wyszłoU nas sami powiedzieliśmy, że chcemy dwójkę i lekarz nie oponował. Ale my oboje po 34 lata
reklama
gooossia17
A kto Ci robi transfer? Bo w Łódzkiej Gamecie się leczysz, prawda?U nas przy pierwszym transferze lekarz twierdził ze jestesmy mlodzi, U mnie wszystko ok i dlatego nie chcial podac 2 a przy crio juz sami moglismy zdecydowac i zabralismy nasza dwojeczke ktora teraz noszę pod sercem [emoji4] [emoji173]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: