reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny jutro mam wizytę u nowej doktor. Dowiemy się w końcu co z nerkami naszego Synka. Proszę o pozytywne myśli, paciorek i co tylko się da za nas. Strach o dziecko, nawet nienarodzone, jest tak wielki, że nawet sobie tego nie wyobrażałam.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki za dobre wiadomości✊✊

reklama
Dzisiaj też miałam...
Oprócz tego że miałam pecherzyk to jeszcze miałam owulacje :errr:
Progesteron już rośnie a transfer wykonują poniżej jeden a już mam 0.5
Endo 7.9mm
Wizyta w piątek :wściekła/y:
Mam nadzieję że już ostatecznie powiedzą mi co i jak :oo:
Powoli tracę cierpliwość :angry:

Tamiza a czemu już dziś nie włączyli Ci progesteronu i nie ustalili daty transferu?
Że niby endo za małe? Przypomnij kto Cię prowadzi.

Dziewczyny jutro mam wizytę u nowej doktor. Dowiemy się w końcu co z nerkami naszego Synka. Proszę o pozytywne myśli, paciorek i co tylko się da za nas. Strach o dziecko, nawet nienarodzone, jest tak wielki, że nawet sobie tego nie wyobrażałam.

Kciuki zaciśnięte :)

Dzisiaj też miałam...
Endo 7.9mm

Hmmm, naprawdę natura potrafi zaskakiwać... Domyślam się jak się denerwujesz. Mam nadzieję, że w piątek wszystko się wyjaśni (pozytywnie). A nie mogą Ci teraz tego cyklu zamienić na naturalny i zrobić transferu tyle dni po owulacji ile dni mają zarodki? Nie wiem czy tak można dlatego pytam.

Dzisiaj też miałam...
Endo 7.9mm
A nie mogą w razie w podać Ci leków na obniżenie progesteronu?

H

Będę trzymać kciuki żeby bąbelek był zdrowy:blink:

reklama
Do góry