walczaca o szczescie
Fanka BB :)
AAAA pięknie! Gratuluję z całego serdcucha!!Dziewczyny moja beta 166,500. Jestem w szoku. Płacze jak bóbr.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
AAAA pięknie! Gratuluję z całego serdcucha!!Dziewczyny moja beta 166,500. Jestem w szoku. Płacze jak bóbr.
Cieszę, że się udało, GratulujęDziewczyny moja beta 166,500. Jestem w szoku. Płacze jak bóbr.
Dużo duzo zdrowka dla was wszystkich.Piekne dzidziusie!!!Cześć dziewczyny [emoji1] trudny czas za nami. Ze szpitala wyszliśmy dopiero w sobotę bo mój okruszek Piotruś miał problem z termoregulacja a potem jeszcze się zoltaczka przyczepila i musieliśmy leżeć pod lampa uv. Oleńka świetnie sobie radzi ale jest to głównie zasługa tego ze urodziła się o 1100 g cięższa od braciszka.
Nie wiem co u Was, nie dam rady nadrobić prawie dwóch tygodni ale myślami ciągle jestem z Wami. A oto moje spełnienie marzeń, sens życia i największe miłości moje i męża :
Piotruś
Oleńka
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Cześć dziewczyny [emoji1] trudny czas za nami. Ze szpitala wyszliśmy dopiero w sobotę bo mój okruszek Piotruś miał problem z termoregulacja a potem jeszcze się zoltaczka przyczepila i musieliśmy leżeć pod lampa uv. Oleńka świetnie sobie radzi ale jest to głównie zasługa tego ze urodziła się o 1100 g cięższa od braciszka.
Nie wiem co u Was, nie dam rady nadrobić prawie dwóch tygodni ale myślami ciągle jestem z Wami. A oto moje spełnienie marzeń, sens życia i największe miłości moje i męża :
Piotruś
Oleńka
Gratulacje, piekny wynikDziewczyny moja beta 166,500. Jestem w szoku. Płacze jak bóbr.
Gratulacje ciesz sie placz nalezy sie.Pozytywnie zazdroszczeDziewczyny moja beta 166,500. Jestem w szoku. Płacze jak bóbr.
Dziewczyny pierwsze info z labo.
Pierwsza doba, 6 na 6 póki co. Aby trwalo jak najdluzej. Nasze maleństwa walcza tak samo jak my o nie!
Dziewczyny czy któraś ma Hashimoto i niedoczynność tarczycy. Przed transferem tsh miałam 1.48. Wczorajszy wynik to 3.51.
Biorę eurhyrox 50.
Do czasu wizyty u endokrynologa wolałabym sama zwiększyć dawkę o ile tak można tylko nie wiem o ile. Dołożyć drugie 50 przy prawie podwójnym wyniku ?
Jakie piękne super, ze czujecie się dobrze i już jesteście w domku . Gratuluje!Cześć dziewczyny [emoji1] trudny czas za nami. Ze szpitala wyszliśmy dopiero w sobotę bo mój okruszek Piotruś miał problem z termoregulacja a potem jeszcze się zoltaczka przyczepila i musieliśmy leżeć pod lampa uv. Oleńka świetnie sobie radzi ale jest to głównie zasługa tego ze urodziła się o 1100 g cięższa od braciszka.
Piotruś
Oleńka