reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie szukał tam, był dość mały, zrobił zdjecie i powiedział ze na tym etapie jest wszystko ok. Dobra nie nakręcam sie... wiem,ze moze być tak samo dobrze jak i złe. Niestety te leki nakręcają niepokój...

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Wierze, ze bedzie dobrze. Juz jutro sie dowiesz, chyba powinno juz bic serduszko. Trzymam kciuki a Ty sie nie stresuj juz

reklama
Slicznosci[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] a Ty jak się czujesz?

---27tc---
Pierwsza doba po cesarce była tragiczna. Morfina i paracetamol pomagają na ból rany a nie na skurcze macicy [emoji21] ale nie było czasu na rozczulanie się, dzieci na mnie czekały i po 12 godzinach pierwsze kroki, wyjęty cewnik....i z godziny na godzinę lepiej było. Porownywalam jak dochodzą do siebie laski po porodzie sn i szczerze im zazdroscilam. Teraz jest super [emoji6]

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

Cześć dziewczyny [emoji1] trudny czas za nami. Ze szpitala wyszliśmy dopiero w sobotę bo mój okruszek Piotruś miał problem z termoregulacja a potem jeszcze się zoltaczka przyczepila i musieliśmy leżeć pod lampa uv. Oleńka świetnie sobie radzi ale jest to głównie zasługa tego ze urodziła się o 1100 g cięższa od braciszka.
Nie wiem co u Was, nie dam rady nadrobić prawie dwóch tygodni ale myślami ciągle jestem z Wami. A oto moje spełnienie marzeń, sens życia i największe miłości moje i męża :
Piotruś
1507624740-aaaaaa.jpeg

Oleńka
1507624768-aaaaaa.jpeg

Jejku jakie SLODKOSCI [emoji7] [emoji7] [emoji7] Do wycalowania! Zdrówka dla Was [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny [emoji1] trudny czas za nami. Ze szpitala wyszliśmy dopiero w sobotę bo mój okruszek Piotruś miał problem z termoregulacja a potem jeszcze się zoltaczka przyczepila i musieliśmy leżeć pod lampa uv. Oleńka świetnie sobie radzi ale jest to głównie zasługa tego ze urodziła się o 1100 g cięższa od braciszka.
Nie wiem co u Was, nie dam rady nadrobić prawie dwóch tygodni ale myślami ciągle jestem z Wami. A oto moje spełnienie marzeń, sens życia i największe miłości moje i męża :
Piotruś
1507624740-aaaaaa.jpeg

Oleńka
1507624768-aaaaaa.jpeg

A wiesz o Was myślałam wczoraj wieczorem... Miałam właśnie pytać co u Was!

Śliczne te Wasze skarby!
Trzymajcie się ciepło
Buziaki

Piotruś
1507624740-aaaaaa.jpeg

Oleńka
1507624768-aaaaaa.jpeg

Prześliczne dzieciaczki . Ważne że sytuacja opanowana . Jejciu jak patrzę na nie to są takie maleńkie .Zdrówka dla was .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak sie właśnie zaczęło, pózniej na usg był pusty pęcherzyk, pózniej zarodek opóźniony o tydzień w porównaniu do pęcherzyka, serduszko migało, a tydIen pózniej przestało.... i najlepsze jest to,ze na dzisiaj miałam termin [emoji58]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
[emoji45][emoji8]

---27tc---

reklama
Do góry