reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny [emoji1] trudny czas za nami. Ze szpitala wyszliśmy dopiero w sobotę bo mój okruszek Piotruś miał problem z termoregulacja a potem jeszcze się zoltaczka przyczepila i musieliśmy leżeć pod lampa uv. Oleńka świetnie sobie radzi ale jest to głównie zasługa tego ze urodziła się o 1100 g cięższa od braciszka.
Nie wiem co u Was, nie dam rady nadrobić prawie dwóch tygodni ale myślami ciągle jestem z Wami. A oto moje spełnienie marzeń, sens życia i największe miłości moje i męża :
Piotruś
1507624740-aaaaaa.jpeg

Oleńka
1507624768-aaaaaa.jpeg

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Jeszcze raz gratuluję kochana przecudnych maluszków

Cześć dziewczyny.... dawno mnie nie było musialam naładować akumulatory.... Ale sama nie wiem czy mi się udalo ostnio przechodzę burzę hormonów... czasami mam już dość wszystkiego, wizyt , czyli sory za stwirdzenie rozkaraczania nóg kilka razy w tygodniu a nawet mąż mnie denerwuje bez większych powodów. A czasami wiem ze musi być dobrze. Po punkcji miałam hiperke co wspominAm strasznie a teraz w piątek mam wziąć dwie kropeczki. Tylko się tak zastanawiam nad tym endometrium ile ono powinno mieć, wczoraj miałam 9.1 myślicie że to dobry wynik ???

Moim zdaniem endo ładne. Podrośnie jeszcze pewnie odrobinę do piątku. Ja i @walczaca o szczescie w sobotę transferujemy a w "kupie" raźniej się czeka na wynik :)

Cześć dziewczyny [emoji1] trudny czas za nami. Ze szpitala wyszliśmy dopiero w sobotę bo mój okruszek Piotruś miał problem z termoregulacja a potem jeszcze się zoltaczka przyczepila i musieliśmy leżeć pod lampa uv. Oleńka świetnie sobie radzi ale jest to głównie zasługa tego ze urodziła się o 1100 g cięższa od braciszka.
Nie wiem co u Was, nie dam rady nadrobić prawie dwóch tygodni ale myślami ciągle jestem z Wami. A oto moje spełnienie marzeń, sens życia i największe miłości moje i męża :
Piotruś
1507624740-aaaaaa.jpeg

Oleńka
1507624768-aaaaaa.jpeg

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
AAAA! Pieknie, czekałam na te fotki od końca września! Gratuluję raz jeszcze i mam nadzieję,że już teraz wszystko będzie u Was dobrze!! :-))
Piękności! Ucałuj je od forumowych cioć :-D

reklama
Do góry