reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kurde koszmarnie mi przykro. Może jednak te testy dupiate. Kurde sama nie wiem :( daj znać czy udało się coś dowiedzieć...
Aż bym chciała kliknąć "lubię to" :-D chodzi oczywiście o Twój komentarz, a nie biednego psiaka

Ha ja mieszkam w Pilchowicach czyli dokładnie na trasie między Gliwicami a Rybnikiem :)
A że czasami psychicznego w Rybniu spotkasz to co się dziwisz. W końcu Psychiatryk tam spory jest ;) czasami uciekają ;)

Kochana trzymaj się dzielnie. Jesteśmy z Tobą...

Co za sku...l ja bym takiego zaje...ła własnymi rękami. Ja mam dwa cudowne psy i traktuję ich jak najbliższą rodzinę a w jej obronie jestem w stanie zabić!!! Chu...owi bym życie całe zjebała że by mu się odechciało. Codziennie bym nasyłała policję, straż miejską, pomoc socjalną, gminę, zus itd. Codziennie miałby kontrolę w związku z jakimś doniesieniem i jeszcze wiele wiele innych rzeczy bym zrobiła. Oj ja jestem spokojna i dobra ale jak ktoś mojej rodzinie zagraża to....

reklama
Moze zadam glupie pytanie ale zabronilamM pic alkohol. My z slkoholu to tylko wino lubimy, ew piwo slodkie typu reeds a i nalewki (wlasnie sue z pigwy robi:) )ale to wyglada tak ze przez weekend sobie po lampce wypijemy. I się zastanawiam czy ta lampka wina moze jakos negatywnie wplynac na nasienie męża? I ja jakbyn tez odrobinke (lampke :) ) wypila a myślę ze moze i w nastepnym cyklu bede miec stymukacje czy ns moje jajka moze to źle wplynac??
eeee :p musisz mobilizować endo do odpowiedniego działania - niech sie wprawia :) Myślę, że mężowi lampka nie zaszkodzi jeśli na co dzień nie pije.

Ja czasen kupuje biedronkowe albo z lisnera w śmietanie ale to nie to samo
ja czasem kupowałam z solanki i potem jak je wymoczyłam w wodzie to leżakowały kilka dni w mleku z cebulką i przyprawami. Ale raz trafilam na takie ciulowe i jakoś od tej pory nie robię. Chyba to jest jedyny gotowiec jaki kupuję :)

Jakie mialas leki przy 4 transferze? I mialas badane zarodki,wiesz ze byly wadliwe czy to tylko Twoje przypuszczenia??

Dostałam spasmolinę 3x1 i relanium. Skurcze były ale takie naprawdę delikatne.
Zarodki nie były badane, ale tak mi to chodzi po głowie bo te skurcze wcześniej były takie nietypowe, tak jak pisałaś chwilowe ale bardzo mocne i zawsze w czasie kiedy powinno dochodzić do zagnieżdżenia. teraz czekam na wyniki badań genetycznych po poronieniu to się okaże co i jak.

reklama
Kurde ide jutro po śledzie :D Wiecie jak lubie??!! A normalnie sobie zapomniałam o istnieniu śledzi:szok::szok: chyba ostatnio w Wielki Piątek jadłam :p
Ja jestem lepsza :p w poniedziałek jade do cioci i ona zawsze robi takie pyszne sledzie w smietanie i z pieprzem i poprosiłam czy mi zrobi oczywiście się zgodziła. Czyli wszystkie mamy teraz etap śledzi :D

Do góry