Kurde koszmarnie mi przykro. Może jednak te testy dupiate. Kurde sama nie wiem daj znać czy udało się coś dowiedzieć...
Aż bym chciała kliknąć "lubię to" chodzi oczywiście o Twój komentarz, a nie biednego psiaka
Ha ja mieszkam w Pilchowicach czyli dokładnie na trasie między Gliwicami a Rybnikiem
A że czasami psychicznego w Rybniu spotkasz to co się dziwisz. W końcu Psychiatryk tam spory jest czasami uciekają
Kochana trzymaj się dzielnie. Jesteśmy z Tobą...
Co za sku...l ja bym takiego zaje...ła własnymi rękami. Ja mam dwa cudowne psy i traktuję ich jak najbliższą rodzinę a w jej obronie jestem w stanie zabić!!! Chu...owi bym życie całe zjebała że by mu się odechciało. Codziennie bym nasyłała policję, straż miejską, pomoc socjalną, gminę, zus itd. Codziennie miałby kontrolę w związku z jakimś doniesieniem i jeszcze wiele wiele innych rzeczy bym zrobiła. Oj ja jestem spokojna i dobra ale jak ktoś mojej rodzinie zagraża to....
reklama
misis188
Fanka BB :)
Ja czasen kupuje biedronkowe albo z lisnera w śmietanie ale to nie to samoKurde ide jutro po śledzie Wiecie jak lubie??!! A normalnie sobie zapomniałam o istnieniu śledzi chyba ostatnio w Wielki Piątek jadłam
Oczekiwanie2017
BRAAAAWOOOOO
Ja dziś też już odpuściłam i chleję wińsko... W d.. mam czekanie nie wiadomo na co...
Po takim stresie jaki masz to należy Ci się ...
dżoasia
eeee musisz mobilizować endo do odpowiedniego działania - niech sie wprawia Myślę, że mężowi lampka nie zaszkodzi jeśli na co dzień nie pije.Moze zadam glupie pytanie ale zabronilamM pic alkohol. My z slkoholu to tylko wino lubimy, ew piwo slodkie typu reeds a i nalewki (wlasnie sue z pigwy robi )ale to wyglada tak ze przez weekend sobie po lampce wypijemy. I się zastanawiam czy ta lampka wina moze jakos negatywnie wplynac na nasienie męża? I ja jakbyn tez odrobinke (lampke ) wypila a myślę ze moze i w nastepnym cyklu bede miec stymukacje czy ns moje jajka moze to źle wplynac??
misis188
My to sa straszne pijoki ale winko w sobote wypic lubimy a i w lecie mohito uwielbiamyeeee musisz mobilizować endo do odpowiedniego działania - niech sie wprawia Myślę, że mężowi lampka nie zaszkodzi jeśli na co dzień nie pije.
dżoasia
ja czasem kupowałam z solanki i potem jak je wymoczyłam w wodzie to leżakowały kilka dni w mleku z cebulką i przyprawami. Ale raz trafilam na takie ciulowe i jakoś od tej pory nie robię. Chyba to jest jedyny gotowiec jaki kupujęJa czasen kupuje biedronkowe albo z lisnera w śmietanie ale to nie to samo
dżoasia
nooooo mohito..... mmmmmmmmmmmniamMy to sa straszne pijoki ale winko w sobote wypic lubimy a i w lecie mohito uwielbiamy
Jakie mialas leki przy 4 transferze? I mialas badane zarodki,wiesz ze byly wadliwe czy to tylko Twoje przypuszczenia??
Dostałam spasmolinę 3x1 i relanium. Skurcze były ale takie naprawdę delikatne.
Zarodki nie były badane, ale tak mi to chodzi po głowie bo te skurcze wcześniej były takie nietypowe, tak jak pisałaś chwilowe ale bardzo mocne i zawsze w czasie kiedy powinno dochodzić do zagnieżdżenia. teraz czekam na wyniki badań genetycznych po poronieniu to się okaże co i jak.
reklama
Agnieś191
Ja jestem lepsza w poniedziałek jade do cioci i ona zawsze robi takie pyszne sledzie w smietanie i z pieprzem i poprosiłam czy mi zrobi oczywiście się zgodziła. Czyli wszystkie mamy teraz etap śledziKurde ide jutro po śledzie Wiecie jak lubie??!! A normalnie sobie zapomniałam o istnieniu śledzi chyba ostatnio w Wielki Piątek jadłam
Podziel się: