reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A wczoraj był tu chyba temat śledzi to powiem wam jak robie. Kupuje śledzie po góralsku, kroje w małe kawalki. Tre jablko, tyle ile jablka to dodaje cebulki ze śledzi, do tego można dac odrobine tego oleju, majonez, jogurt naturalny albo grecki, kawalki śledzia i salatka gotowa. Podaje ja z ugotowanym jajkiem. Chce mi się takiego i muszr sobie kupic śledzie i zrobic. Sprobujcie bo na prawde to jest pycha, nawet moj M wcina który sledzi nie lubi a tego nigdy nie odmówi

reklama
0

Załączniki

• WP_20171007_19_48_24_Pro.jpg
    WP_20171007_19_48_24_Pro.jpg
    838,5 KB · Wyświetleń: 219
Ostatnia edycja:
A wczoraj był tu chyba temat śledzi to powiem wam jak robie. Kupuje śledzie po góralsku, kroje w małe kawalki. Tre jablko, tyle ile jablka to dodaje cebulki ze śledzi, do tego można dac odrobine tego oleju, majonez, jogurt naturalny albo grecki, kawalki śledzia i salatka gotowa. Podaje ja z ugotowanym jajkiem. Chce mi się takiego i muszr sobie kupic śledzie i zrobic. Sprobujcie bo na prawde to jest pycha, nawet moj M wcina który sledzi nie lubi a tego nigdy nie odmówi
Kurde ide jutro po śledzie :D Wiecie jak lubie??!! A normalnie sobie zapomniałam o istnieniu śledzi:szok::szok: chyba ostatnio w Wielki Piątek jadłam :p

Po czwartkowej różowej wydzielinie wczoraj było już czysto więc przemknęła mi nadzieja, że może to implantacja naturalsa, ale nic z tych marzeń bo dziś już większe plamienie. Spontaniczna wizyta u doktorka i lecimy długim protokołem. Mam marvelon, chyba @PaulinkaP też to ma.

Zawsze było ok na naturalnym ok 9.
Ostatnio na sztucznym ok 18dc 7.5 mm dopiero po duphastonie ruszyło tyle i łaskawie uroslo tylko że to już było za późno...

I przy 7.7 miałaś transfer?

Tak bo byłam po screachingu i nie chciałam zaprzepaścić i do zagnieżdżenia doszło. A wcześniej jak miałam endo 12 i 13 to nic.

Po czwartkowej różowej wydzielinie wczoraj było już czysto więc przemknęła mi nadzieja, że może to implantacja naturalsa, ale nic z tych marzeń bo dziś już większe plamienie. Spontaniczna wizyta u doktorka i lecimy długim protokołem. Mam marvelon, chyba @PaulinkaP też to ma.
Czyli działamy :D To super!! (ale betkę bym zrobiła :D)

Moze zadam glupie pytanie ale zabronilamM pic alkohol. My z slkoholu to tylko wino lubimy, ew piwo slodkie typu reeds a i nalewki (wlasnie sue z pigwy robi:) )ale to wyglada tak ze przez weekend sobie po lampce wypijemy. I się zastanawiam czy ta lampka wina moze jakos negatywnie wplynac na nasienie męża? I ja jakbyn tez odrobinke (lampke :) ) wypila a myślę ze moze i w nastepnym cyklu bede miec stymukacje czy ns moje jajka moze to źle wplynac??

reklama
Do góry