reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Imponujący wynik :-) i pierwszy transfer udany?
nie, pierwszy do konca nie wiadomo, albo pozamaciczna albo poronienie, beta rosla przez ponad 1,5 mca, ale w koncu samo sie oczyscilo, to moj drugi transfer, za kazdym razem mialam podawane 2 zarodki .pobranych mialam ponad 30, z czego do zaplodnienia nadawalo sie 17,11 zamrozilam , a 6 zaplodnili, 1 jest we mnie , a dwa czekaja na mnie

reklama
nie, pierwszy do konca nie wiadomo, albo pozamaciczna albo poronienie, beta rosla przez ponad 1,5 mca, ale w koncu samo sie oczyscilo, to moj drugi transfer, za kazdym razem mialam podawane 2 zarodki .pobranych mialam ponad 30, z czego do zaplodnienia nadawalo sie 17,11 zamrozilam , a 6 zaplodnili, 1 jest we mnie , a dwa czekaja na mnie
Evelin a u Ciebie było w końcu jakieś krwawienie czy beta sama z siebie zaczęła spadać i dostałaś @ jak spadła całkiem?

Powiem szczerze, ze to dla mnie szok. Zastanawiam sie co moglo pojsc nie tak, nawet mysle, ze moze przez to, ze ostatnio w nocy mialam zmiany temperatuty, raz mi bylo zimno a za chwile budzilam sie zlana potem.
W ogole raz zastanawiam sie czy moge podejsc do kolejnego krio juz w tym cylku czy trzeba czekac a raz, ze chyba nie zniose kolejnej porazki. Ciaza pozamaciczna, potem smierc synka a teraz to. Boje sie, ze wyladuje za chwile w pauchatryku jak tak dalej pojdzie :(
Nie jest Ci lekko na pewno, ale się nie poddawaj. Porozmawiaj z lekarzem. Może miesiąc przerwy dobrze by Ci zrobił. Takie odcięcie się i zresetowanie głowy

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Evelin a u Ciebie było w końcu jakieś krwawienie czy beta sama z siebie zaczęła spadać i dostałaś @ jak spadła całkiem?
zaczelzam w koncu plamic i wtedy tez beta zaczela spadac, i spadala okolo 1,5 miesiaca, potem dostalam okresu ale taki skapy byl, przez caly czas jak beta spadala to tez plamilam na brazowo

zaczelzam w koncu plamic i wtedy tez beta zaczela spadac, i spadala okolo 1,5 miesiaca, potem dostalam okresu ale taki skapy byl, przez caly czas jak beta spadala to tez plamilam na brazowo
ale ja juz wtedy od tygodnia w szpitalu bylam, na obserwacji i tez nie mogli nic zrobic jak beta rosla, dopiero jak zaczela spadac to chcieli mi podac metotreksat czy jakos tak, ale sie nie zgodzilam i wyszlam do domu.tez chcialam jak najszybciej miec 2 transfer, wyszlo jak wyszlo, mjsialam cierpliwie czekac

reklama
Aha rozumiem. W takim razie powodzenia :-)

Do góry