reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzwonilam do kliniki. W poniedzialek mam przyjechac na bete. W weekendy laboratorium nieczynne. Puki co mam brac dalej leki..

Dzwonilam do kliniki. W poniedzialek mam przyjechac na bete. W weekendy laboratorium nieczynne. Puki co mam brac dalej leki.. Ze szpitalem sobie podaruje, wytrzymam jakos do poniedziałku. Juz teraz to i tak mi nikt nie pomoze :(
Kurde okropne jest to czekanie. Wiem,że to trudne, ale musisz się starać nie denerwować... jeszcze się wszystko może ułożyć! Trzymaj się dzielnie

reklama
Aaa @walczaca o szczescie miałam się pytać czy mialas wcześniej przy transferach encorton?

Zaczynam si w nad tym zastanawiać
@MoKa dobrze pamiętam że Ty go miałaś? To jest standard u dr M czy dodatkowo o niego prosiłaś?
Tak, ja miałam przy jednym i drugim transferze. Teraz też bioreęod 2dc po 1,5 tabletki dziennie. Jedną rano i pół w południe. Mimo,że w Novum immunologią raczej się za bardzo nie zajmują to encorton moja Pani dr daje zawsze.

Wspołczuję! Strasznie długo już Ci się to wszystko ciągnie :( może faktycznie spróbuj zuravitem...

Swój na swego trafi :-D jedynym słowem też musicie być zajefajni :tak:

A może to właśnie w tym tkwi problem?
Niszczymy swoją naturalną florę bakteryjną o lapiemy dużo szybciej każda infekcje i bakterie..
Sama też już zaczynam z tym przesadzać...:oo:

A co to :szok: my tego nie mamy... :angry:

Co za skur****:realmad:
I co z pieskiem? Jest szansa że z tego wyjdzie?
Jest mala w poniedzialek bedzie wiadomo.Ale jak sie pogorszy to juz tam zostanie na zawsze poprostu nie chce zeby cierpialo psisko.Wiecie co teraz ciagle wspominam smieszne sytuacje z nim zwiazene smieszne itp

Mi lekarz odradzał mrożenie samych komórek, ponieważ mówił, ze same mrożone komórki są gorszej jakości. Ale nie dopytywałam co na to wpływa.
No właśnie u mnie mówią to samo. Tym bardziej,że jak u nas czynnik męski i ewentualne próby z "gorszej komórki" i "gorszego plemnika: mogą nie mieć sensu... :-/
Ale Ty chyba nie miałaś nadliczbowych, co?

O rety... :-( Taki był fajny tydzien i co teraz? Weekend i do dupy ;-( Strasznie mi przykro... może jedź jednak do tego szpitala? Powiedz,że masz ostre bóle i niech Cię zbadaja
Mylalam o tym ale nie mam sily sie z nimi klocic. Badanie mam na rano, wiec jakos te 1,5 dnia wytrzymam. Gdyby nie test dopiero pojechalabym prawie za 3 tygodnie. Zyc mi sie normalnie odechciewa :(

reklama
O to będę czekała na info, tylko o której masz wizytę? Ja na 10 punkcję, także około 12 to już będę musiała raczej mieć decyzję. Na razie skłaniam się,że ja będzie do 10 dobrych to 6 jest moich i 4 oddam... jak więcej będzie dojrzałych, to chyba jednak zamrożę, a jak się uda mi zostać mamą to na pewno oddam do adopcji
11.15 mam wizytę
Gdybym mogła oddać te 3 od razu na świeżo to bym oddała z miłą chęcią...
Głupie te przepisy że minimum 6...

Do góry