reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzwonilam do kliniki. W poniedzialek mam przyjechac na bete. W weekendy laboratorium nieczynne. Puki co mam brac dalej leki..

Dzwonilam do kliniki. W poniedzialek mam przyjechac na bete. W weekendy laboratorium nieczynne. Puki co mam brac dalej leki.. Ze szpitalem sobie podaruje, wytrzymam jakos do poniedziałku. Juz teraz to i tak mi nikt nie pomoze :(
Kurde okropne jest to czekanie. Wiem,że to trudne, ale musisz się starać nie denerwować... jeszcze się wszystko może ułożyć! Trzymaj się dzielnie

reklama
Aaa @walczaca o szczescie miałam się pytać czy mialas wcześniej przy transferach encorton?

Zaczynam si w nad tym zastanawiać
@MoKa dobrze pamiętam że Ty go miałaś? To jest standard u dr M czy dodatkowo o niego prosiłaś?
Tak, ja miałam przy jednym i drugim transferze. Teraz też bioreęod 2dc po 1,5 tabletki dziennie. Jedną rano i pół w południe. Mimo,że w Novum immunologią raczej się za bardzo nie zajmują to encorton moja Pani dr daje zawsze.

Wspołczuję! Strasznie długo już Ci się to wszystko ciągnie :( może faktycznie spróbuj zuravitem...

Swój na swego trafi :-D jedynym słowem też musicie być zajefajni :tak:

A może to właśnie w tym tkwi problem?
Niszczymy swoją naturalną florę bakteryjną o lapiemy dużo szybciej każda infekcje i bakterie..
Sama też już zaczynam z tym przesadzać...:oo:

A co to :szok: my tego nie mamy... :angry:

Co za skur****:realmad:
I co z pieskiem? Jest szansa że z tego wyjdzie?
Jest mala w poniedzialek bedzie wiadomo.Ale jak sie pogorszy to juz tam zostanie na zawsze poprostu nie chce zeby cierpialo psisko.Wiecie co teraz ciagle wspominam smieszne sytuacje z nim zwiazene smieszne itp

Mi lekarz odradzał mrożenie samych komórek, ponieważ mówił, ze same mrożone komórki są gorszej jakości. Ale nie dopytywałam co na to wpływa.
No właśnie u mnie mówią to samo. Tym bardziej,że jak u nas czynnik męski i ewentualne próby z "gorszej komórki" i "gorszego plemnika: mogą nie mieć sensu... :-/
Ale Ty chyba nie miałaś nadliczbowych, co?

O rety... :-( Taki był fajny tydzien i co teraz? Weekend i do dupy ;-( Strasznie mi przykro... może jedź jednak do tego szpitala? Powiedz,że masz ostre bóle i niech Cię zbadaja
Mylalam o tym ale nie mam sily sie z nimi klocic. Badanie mam na rano, wiec jakos te 1,5 dnia wytrzymam. Gdyby nie test dopiero pojechalabym prawie za 3 tygodnie. Zyc mi sie normalnie odechciewa :(

reklama
O to będę czekała na info, tylko o której masz wizytę? Ja na 10 punkcję, także około 12 to już będę musiała raczej mieć decyzję. Na razie skłaniam się,że ja będzie do 10 dobrych to 6 jest moich i 4 oddam... jak więcej będzie dojrzałych, to chyba jednak zamrożę, a jak się uda mi zostać mamą to na pewno oddam do adopcji
11.15 mam wizytę
Gdybym mogła oddać te 3 od razu na świeżo to bym oddała z miłą chęcią...
Głupie te przepisy że minimum 6...

Do góry