reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzwonilam do kliniki. W poniedzialek mam przyjechac na bete. W weekendy laboratorium nieczynne. Puki co mam brac dalej leki.. Ze szpitalem sobie podaruje, wytrzymam jakos do poniedziałku. Juz teraz to i tak mi nikt nie pomoze :(
Mam nadzieje, że kropek takie sobie okrutne żarty z mamusi robi. Oby się wyjaśniło w poniedziałek. Teraz niestety weekend strachu Was czeka.

reklama
Jest mala w poniedzialek bedzie wiadomo.Ale jak sie pogorszy to juz tam zostanie na zawsze poprostu nie chce zeby cierpialo psisko.Wiecie co teraz ciagle wspominam smieszne sytuacje z nim zwiazene smieszne itp
Rozumiem Cię bardzo dobrze...
W tamtym roku musiałam uśpić kotka... Walczył prawie 2 tyg pod kroplowka..
To straszne jacy ludzie potrafią być okrutni!
Jak tylko piesek jest waleczny to jest nadzieja! Walcz o niego do póki jest szansa!

Mylalam o tym ale nie mam sily sie z nimi klocic. Badanie mam na rano, wiec jakos te 1,5 dnia wytrzymam. Gdyby nie test dopiero pojechalabym prawie za 3 tygodnie. Zyc mi sie normalnie odechciewa :(
Wierzę. To kiepskie dni dla Ciebie, może spróbuj je po prostu przespać, wtedy chyba czas mija najszybciej. Chociaż wiem,że nie zawsze da się zasnąć... :-(

11.15 mam wizytę
Gdybym mogła oddać te 3 od razu na świeżo to bym oddała z miłą chęcią...
Głupie te przepisy że minimum 6...
A u mnie takich nie ma. Można oddać nawet jedną, w przypadku takim jak mój. W sensie jeżeli kobieta jest młoda i problemem jest czynnik męski. No i leki, które mi zostały też oddaję innej dziewczynie z kliniki...

reklama
Do góry