No to całkiem ok!!!Ciut ponad poltora kilo
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to całkiem ok!!!Ciut ponad poltora kilo
Ja tak sobie planowalam ze oczywiscie jak wszystko by poszlo po mojej mysli po porodzie pol roku i.odrazu nastepny transferWłaśnie w tym rzecz, ze bardzo pragnę mieć drugie dziecko ale nie kosztem pierwszego. On jeszcze tak bardzo mnie potrzebuje. Być może za wcześnie się zdecydowałam na kolejne podejście. Ale jak by się człowiek tak miał zastanawiać i analizować to nigdy by nie było odpowiedniego momentu.
Juz po. Żywia jednak ciut mniejsza przy dokladnych pomiarach. W normie
Natomiast nie wykazuje checi obrocenia się. No trudno, dla dziecka dam sie nawet pokroic
Za to reszta ok: przeplywy, pomiary itd. Troche sie uspokoilam
Super ze jestes spokojniejsza to jest najważniejsze.Juz po. Żywia jednak ciut mniejsza przy dokladnych pomiarach. W normie
Natomiast nie wykazuje checi obrocenia się. No trudno, dla dziecka dam sie nawet pokroic
Za to reszta ok: przeplywy, pomiary itd. Troche sie uspokoilam
A miałaś blastke czy 3 dniowy?Ja tak sobie planowalam ze oczywiscie jak wszystko by poszlo po mojej mysli po porodzie pol roku i.odrazu nastepny transfer
Ale planowac to sobie mozna...
Narazie drugi dzien po transferze i lekki okresowy bol juz od wczoraj jestem przerażona.A ty ktoru masz dzien po i jak sie czujesz?
BlastkaA miałaś blastke czy 3 dniowy?
Ciesze sie razem z toba suuuper kiedy transfer?Możecie mnie za wczorajszego doła i negatywne myślenie kopnąć wszystkie w du**!
Mamy zamrożona jedną wczesną blastocyste bb! 10 % fragmentacji i widoczny trofoblas
Śmieje się przez zły! Życie nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać....
Mam wrażenie że to tylko sen.....
Endo błagam rośnij!
Miałam takie przeczucie, że przynajmniej jeden bobo da radę Ale wiadomo jak to jest, kiedy wszyscy mówią, że będzie super a Ty wiesz swoje - zamiast nadziei to się włącza nerw Gratulacje Mamo zarodka To który dziś dc? A lekarstwo na dola było?Możecie mnie za wczorajszego doła i negatywne myślenie kopnąć wszystkie w du**!
Mamy zamrożona jedną wczesną blastocyste bb! 10 % fragmentacji i widoczny trofoblas
Śmieje się przez zły! Życie nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać....
Mam wrażenie że to tylko sen.....
Endo błagam rośnij!
Kreska blednie niestety tu zadnej pomocy nie uzyskam.Rób testy. Jeśli kreska zamiast ciemniec będzie blednac to szukaj pomocy
---26tc---