reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A ty się leczysz w UK?

Dziewczyny dajcie namiary na polskie kliniki/gabinety gdzie robią jakieś usg :)

Tak w UK dokładnie w klinice w Glasgow. W Polsce jednak łatwiej jak zrobi się bete to wiadomo już co i jak. Mam nadzieje ,że to kwestia testu ,że dziś kreska bladsza. Pozostaje mi tylko wierzyć ,że będzie dobrze i obserwować swój organizm.

reklama
Ja też tak planowałam,że od razu biorę się za drugie ale to w praktyce okazało się bardzo trudne. Po pierwsze miałam cesarke, więc przymusowy rok przerwy. A kiedy moje dziecko miało rok, to wtedy najbardziej mnie potrzebowalo. Zaczęła się nauka chodzenia, itp. Teraz ma prawie 3 lata i można powiedzieć, że dopiero teraz mogę sobie pozwolić na drugie. Jestem 3 dpt.

Ciesze sie razem z toba suuuper kiedy transfer?
Dziś 6dc. W poniedziałek wizyta więc się wszystkiego dowiem
Miałam takie przeczucie, że przynajmniej jeden bobo da radę ;) Ale wiadomo jak to jest, kiedy wszyscy mówią, że będzie super a Ty wiesz swoje - zamiast nadziei to się włącza nerw :D Gratulacje Mamo zarodka :D To który dziś dc? A lekarstwo na dola było?

A pozostałe 2 maluchy jak?
Dwa nic od środy nie pogoniły...
Lekarstwa nie było bo już myślałam że nic z tego... Dzisiaj grzecznie wypije...
Dobrze ze chociaż jeden jest... Jakoś tak mi lepiej wiedząc że chociaż jeden czeka na nas
Suuuper! Bardzo się cieszę! To kiedy transfer?
Też się baaaardzo cieszę.
W poniedziałek pewnie mi powiedzą co dalej

Dziś 6dc. W poniedziałek wizyta więc się wszystkiego dowiem

Dwa nic od środy nie pogoniły...
Lekarstwa nie było bo już myślałam że nic z tego... Dzisiaj grzecznie wypije...
Dobrze ze chociaż jeden jest... Jakoś tak mi lepiej wiedząc że chociaż jeden czeka na nas

Też się baaaardzo cieszę.
W poniedziałek pewnie mi powiedzą co dalej
to dzisiaj podwójna dawka za kare :laugh2:

Juz po. Żywia jednak ciut mniejsza przy dokladnych pomiarach. W normie :)
Natomiast nie wykazuje checi obrocenia się. No trudno, dla dziecka dam sie nawet pokroic :)
Za to reszta ok: przeplywy, pomiary itd. Troche sie uspokoilam :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Cudowne wieści :-) cieszę sie bardzo. A widzisz? I po co sie bylo martwic? :p

reklama
Możecie mnie za wczorajszego doła i negatywne myślenie kopnąć wszystkie w du**!

Mamy zamrożona jedną wczesną blastocyste bb! 10 % fragmentacji i widoczny trofoblas

Śmieje się przez zły! Życie nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać....
Mam wrażenie że to tylko sen.....

Endo błagam rośnij!
Aaaaa Tamiza! Gratuluję! A juz sie na nas wczoraj zloscilas. To teraz szybko po butelke wina i endo niech pieknie rosnie. Jefnak nasze kciuki i dziadek pomogły :-))) ,
Ale sie ucieszylam, nawet sobie nie wyobrażasz :p no pewnie tylko ciut mniej niz Ty ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry