reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A ty się leczysz w UK?

Dziewczyny dajcie namiary na polskie kliniki/gabinety gdzie robią jakieś usg :)

Tak w UK dokładnie w klinice w Glasgow. W Polsce jednak łatwiej jak zrobi się bete to wiadomo już co i jak. Mam nadzieje ,że to kwestia testu ,że dziś kreska bladsza. Pozostaje mi tylko wierzyć ,że będzie dobrze i obserwować swój organizm.

reklama
Ja też tak planowałam,że od razu biorę się za drugie ale to w praktyce okazało się bardzo trudne. Po pierwsze miałam cesarke, więc przymusowy rok przerwy. A kiedy moje dziecko miało rok, to wtedy najbardziej mnie potrzebowalo. Zaczęła się nauka chodzenia, itp. Teraz ma prawie 3 lata i można powiedzieć, że dopiero teraz mogę sobie pozwolić na drugie. Jestem 3 dpt.

Ciesze sie razem z toba suuuper kiedy transfer?
Dziś 6dc. W poniedziałek wizyta więc się wszystkiego dowiem
Miałam takie przeczucie, że przynajmniej jeden bobo da radę ;) Ale wiadomo jak to jest, kiedy wszyscy mówią, że będzie super a Ty wiesz swoje - zamiast nadziei to się włącza nerw :D Gratulacje Mamo zarodka :D To który dziś dc? A lekarstwo na dola było?

A pozostałe 2 maluchy jak?
Dwa nic od środy nie pogoniły...
Lekarstwa nie było bo już myślałam że nic z tego... Dzisiaj grzecznie wypije...
Dobrze ze chociaż jeden jest... Jakoś tak mi lepiej wiedząc że chociaż jeden czeka na nas
Suuuper! Bardzo się cieszę! To kiedy transfer?
Też się baaaardzo cieszę.
W poniedziałek pewnie mi powiedzą co dalej

Dziś 6dc. W poniedziałek wizyta więc się wszystkiego dowiem

Dwa nic od środy nie pogoniły...
Lekarstwa nie było bo już myślałam że nic z tego... Dzisiaj grzecznie wypije...
Dobrze ze chociaż jeden jest... Jakoś tak mi lepiej wiedząc że chociaż jeden czeka na nas

Też się baaaardzo cieszę.
W poniedziałek pewnie mi powiedzą co dalej
to dzisiaj podwójna dawka za kare :laugh2:

Juz po. Żywia jednak ciut mniejsza przy dokladnych pomiarach. W normie :)
Natomiast nie wykazuje checi obrocenia się. No trudno, dla dziecka dam sie nawet pokroic :)
Za to reszta ok: przeplywy, pomiary itd. Troche sie uspokoilam :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Cudowne wieści :-) cieszę sie bardzo. A widzisz? I po co sie bylo martwic? :p

reklama
Możecie mnie za wczorajszego doła i negatywne myślenie kopnąć wszystkie w du**!

Mamy zamrożona jedną wczesną blastocyste bb! 10 % fragmentacji i widoczny trofoblas

Śmieje się przez zły! Życie nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać....
Mam wrażenie że to tylko sen.....

Endo błagam rośnij!
Aaaaa Tamiza! Gratuluję! A juz sie na nas wczoraj zloscilas. To teraz szybko po butelke wina i endo niech pieknie rosnie. Jefnak nasze kciuki i dziadek pomogły :-))) ,
Ale sie ucieszylam, nawet sobie nie wyobrażasz :p no pewnie tylko ciut mniej niz Ty ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry