jasani
Fanka BB :)
Mnie od czasu do czasu też pobolewa i biorę doraźnie. Jak boli to łykam jedną i przechodzi. Ale wiem, że dziewczyny brały nawet 3x1 .A jak to mam przyjmować?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie od czasu do czasu też pobolewa i biorę doraźnie. Jak boli to łykam jedną i przechodzi. Ale wiem, że dziewczyny brały nawet 3x1 .A jak to mam przyjmować?
DziękujęSuper, gratulacje slicznego maluszka, niech rosnie zdrowo
Brzusio już widać trochę czy jeszcze nie?Dziękuję. 13 i 4 dni
Ja w piątejCzesc dziewczyny, w ktore zazwyczaj dobie mialyscie robione transfery? Od czego to zalezy?
Wieczorem widać po całym dniu jedzenia już taki okrąglutki się robi i w spodnie się nie dopinam ale waga jak narazie stoi na tym samym poziomieBrzusio już widać trochę czy jeszcze nie?
Ja miałam w 3, z tego co i wytłumaczył lekarz, wtedy wybierają „faworyta” który się najładniej dzieli i jest najsilniejszy.Czesc dziewczyny, w ktore zazwyczaj dobie mialyscie robione transfery? Od czego to zalezy?
Tu jest sztuczna wit b12Dziewczyny właśnie rozmawiałam z lekarzem, jeżeli przez 2 tygodnie nie obniżę homocysteiny to odwołujemy transfer w październiku. Załamałam sie jeszcze TSH jak ostatnio było 3,75 to teraz jest 0,23. Ja mam wyziera tarczyce wiec to jestem w stanie 3 tygodni poprawić biorąc 100mg euthyroxu zamiast 125.
Co mogę zrobić żeby ja obniżyć? Mowie o homocysteinie.
Lekarz mi powiedział ze mam nie jeść mięsa.
I mam kupić to
Magnez tylko bez wit b6Moim zdaniem warto zrobić ja jestem po pierwszej nieudanej próbie, koszt jest niewielki takiego badania a masz pewność ze wszystko Ok.
Podobno warto jeść jeszcze: wątróbka, tuńczyk i przynajmniej 1 jajko dziennie ale tylko żółtko
No i Magnez i Cynk dodatkowo trzeba brać.
No i moje znienawidzone ćwiczenia fizyczne.
pewnie ze takNiech sie okaze ze zdrowe A plec, to sprawa drugorzędna
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom