reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej jestem juz po amiopunkcji nie było tak źle wyniki za trzy tygodnie, ale babeczka która była przedemną tak krzyczała z bólu aż miałam problem zwypełnianiem papierków do podpisania tak mi się ręce trzęsły. Weszłam do gabinetu i doktor powiedział że pacjętka przedemną miała bardzo mało wód płodowych i nie udało się ich pobrać , kłuli ją pare razy.

Oby wyniki były takie na jakie czekasz. Te trzy tygodnie to długo, ale dasz radę i przekazesz nam dobre wiadomości :)

Piękny pecherzyk, teraz trzymamy kciuki za serduszko [emoji173]
Jak Ty sie kochana czujesz? :*

Czuje sie naprawdę dobrze [emoji6] czasami mnie tylko podbrzusze zakłuje i czuje piersi. Mam zadzieje, ze tak zostanie do czerwca [emoji12]
A Ty jak? Imie wybrane?

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Dziewczyny a czy jest jakiś sposób na spowolnienie ale przystopowanie tego spadku AMH? Jakieś witaminy, owoce, cokolwiek?
Raczej nie... ale jesli teraz juz nie bedziesz miec operacji to tak drastycznie nie spadnie.
Mozesz zazywac koenzym q10. Poprawia jakosc komorek jajowych. Albo wykupic w Gyncentrum na dole w aptece. Tam maja ta Fertinee. Na wszystko maja preparat: na jajka, na zagniezdzenie...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

no raczej tak. no nic, tego się spodziewałam, tylko szkoda, że to tak długo trwa, przeciez zaraz już będzie 3 tygodnie, prawie cały cykl w plecy ;(

Przykro mi bardzo. To wszystko się bardzo przeciaga i rzeczywiście kolejne dni w plecy. Wiem, że pocieszasz tu nas wszystkie i rozsmieszasz, ale na pewno to trudny czas dla Ciebie. Takie sytuacje uczą nas nieziemskiej cierpliwości, która kiedyś musi być wynagrodzona w postaci uroczych dzieciaczkow.

Czuje sie naprawdę dobrze [emoji6] czasami mnie tylko podbrzusze zakłuje i czuje piersi. Mam zadzieje, ze tak zostanie do czerwca [emoji12]
A Ty jak? Imie wybrane?

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Na początku mnie bardzo piersi bolały, z czasem to minie :) ale się cieszę że Wam się udało :)
Co do imienia hmm... :) mąż chce Ania :) i chyba tak zostanie, ale mam jeszcze 2 mce i wszystko się może zmienic :)

reklama
Suplementy zakupione. Właśnie gotuje ma jutro zupę buraczana, jutro koktajl z buraków i jarmużu , żurawiny i nasion chia. Na drugie śniadanie tuńczyk z żółtkiem, cebula i kukurydza z łyżka majonezu.

Mam nadzieje ze moja Hokocysteina poleci na łeb na szyje i za dwa tygodnie bedzie wynosić 8!!!
1507050119-aaaaaa.jpeg

Do góry