Ale szczesciara ja juz mam na plusie 5kg[emoji33]Wieczorem widać po całym dniu jedzenia już taki okrąglutki się robi i w spodnie się nie dopinam ale waga jak narazie stoi na tym samym poziomie
reklama
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Hej jestem juz po amiopunkcji nie było tak źle wyniki za trzy tygodnie, ale babeczka która była przedemną tak krzyczała z bólu aż miałam problem zwypełnianiem papierków do podpisania tak mi się ręce trzęsły. Weszłam do gabinetu i doktor powiedział że pacjętka przedemną miała bardzo mało wód płodowych i nie udało się ich pobrać , kłuli ją pare razy.
Oby wyniki były takie na jakie czekasz. Te trzy tygodnie to długo, ale dasz radę i przekazesz nam dobre wiadomości
Pixie_Dixie
Piękny pecherzyk, teraz trzymamy kciuki za serduszko [emoji173]
Jak Ty sie kochana czujesz? :*
Czuje sie naprawdę dobrze [emoji6] czasami mnie tylko podbrzusze zakłuje i czuje piersi. Mam zadzieje, ze tak zostanie do czerwca [emoji12]
A Ty jak? Imie wybrane?
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Raczej nie... ale jesli teraz juz nie bedziesz miec operacji to tak drastycznie nie spadnie.Dziewczyny a czy jest jakiś sposób na spowolnienie ale przystopowanie tego spadku AMH? Jakieś witaminy, owoce, cokolwiek?
Mozesz zazywac koenzym q10. Poprawia jakosc komorek jajowych. Albo wykupic w Gyncentrum na dole w aptece. Tam maja ta Fertinee. Na wszystko maja preparat: na jajka, na zagniezdzenie...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
I oczywiście ciesze sie z dobrych wiadomosci [emoji4]Wieczorem widać po całym dniu jedzenia już taki okrąglutki się robi i w spodnie się nie dopinam ale waga jak narazie stoi na tym samym poziomie
Oczekiwanie2017
no raczej tak. no nic, tego się spodziewałam, tylko szkoda, że to tak długo trwa, przeciez zaraz już będzie 3 tygodnie, prawie cały cykl w plecy ;(
Przykro mi bardzo. To wszystko się bardzo przeciaga i rzeczywiście kolejne dni w plecy. Wiem, że pocieszasz tu nas wszystkie i rozsmieszasz, ale na pewno to trudny czas dla Ciebie. Takie sytuacje uczą nas nieziemskiej cierpliwości, która kiedyś musi być wynagrodzona w postaci uroczych dzieciaczkow.
gosia321
Ja bym sie odwolalaEhh no niestety z tymi ubezpieczycielami to często tak jest :/
no jak ciąża przebiega prawidłowo, to tak oczywiście nie jest to choroba, ale jak sa komplikacje to już chyba powinno być inaczej traktowane.
Nataliaa93
Na początku mnie bardzo piersi bolały, z czasem to minie ale się cieszę że Wam się udałoCzuje sie naprawdę dobrze [emoji6] czasami mnie tylko podbrzusze zakłuje i czuje piersi. Mam zadzieje, ze tak zostanie do czerwca [emoji12]
A Ty jak? Imie wybrane?
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Co do imienia hmm... mąż chce Ania i chyba tak zostanie, ale mam jeszcze 2 mce i wszystko się może zmienic
reklama
Mruch
Suplementy zakupione. Właśnie gotuje ma jutro zupę buraczana, jutro koktajl z buraków i jarmużu , żurawiny i nasion chia. Na drugie śniadanie tuńczyk z żółtkiem, cebula i kukurydza z łyżka majonezu.
Mam nadzieje ze moja Hokocysteina poleci na łeb na szyje i za dwa tygodnie bedzie wynosić 8!!!
Mam nadzieje ze moja Hokocysteina poleci na łeb na szyje i za dwa tygodnie bedzie wynosić 8!!!
Podziel się: