Evelin83
Fanka BB :)
superNa wizycie wszystko dobrze. Nie mam już krwiaka i plamien.
Mój dzidziuś na już 7 i pół cm i jak.narazie wszystko wygląda ok
Chyba Wreszcie zaczynam się cieszyć ☺ ☺
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
superNa wizycie wszystko dobrze. Nie mam już krwiaka i plamien.
Mój dzidziuś na już 7 i pół cm i jak.narazie wszystko wygląda ok
Chyba Wreszcie zaczynam się cieszyć ☺ ☺
Jesli jest mieszanka to syntetyk blokuje wchlanianie metylowanej formy i bedziesz to brac bez celu. I do tego mala dawka tego kwasu bo przed ciaza powinno sie brac minimum 400 a w przypadku mutacji czy tez wysokiej homocysteiny najlepiej 800. I strasznie drogi ten lek za wszystkie 3 osobno zaplacisz 70zlMruch a ile dziennie masz brac tych kapsułek? Bo tu jest bardzo mała dawka tej metylokobalaminy (tylko 100ug, a w niektórych preparatach jest aż 5000ug)... No i kwas foliowy jest pół na pół metylowany z syntetycznym, reszta wit tez syntetyczna...
@Evelin83 To po co są częste wizyty, jak nie po to aby skontrolować wszystko i mieć czas na reakcje?Po to są częste wizyty. Żeby mógł zareagować lekarz. Mi teraz zmieniał dawki. Kiedy skończyłam gonal wyrównałam menopurem i przyjmowałam 262 jednostki
Trzymam mocnoDzwoni z laboratorium!!
Moje trzy małe kruszynki dają radę
Pięknie się dzielą dziś już mają kolejno po 8, 6 i 4 blastomerów
Ciotki trzymajcie kciuki !! Plisss
Zobacz załącznik 824423 Dziewczyny pokusiłam sie dzisiaj o sikacza. 7 dpt i widać słabą krechę, ale widać! Całą noc śniły mi się pozytywne testy i chyba sobie wyśniłam
To jest za duza dawka
Dzwoni z laboratorium!!
Moje trzy małe kruszynki dają radę
Pięknie się dzielą dziś już mają kolejno po 8, 6 i 4 blastomerów
Ciotki trzymajcie kciuki !! Plisss
Jeszcze sie nie poddawaj. Jesli cos bylo po transferze i zarodek jest mlodszy niz poprzedni to wydaje mi sie ze beta nie jest tu miarodajna bo jest spadek z poprzedniego zarodka i wzrost z obecnego. Takze dopiero po usg bedziesz mogla odpuscic. Czy juz lekarka postawila krzyzyk i tylko skierowanie na ciebie czekajest... 2790 czyli dupa, idę jutro po skierowanie