jasani
Fanka BB :)
Beta dopiero we wtorek za tydzień...No kochana! Pieknie! Kiedy beta?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beta dopiero we wtorek za tydzień...No kochana! Pieknie! Kiedy beta?
Super!!! GratulacjeZobacz załącznik 824423 Dziewczyny pokusiłam sie dzisiaj o sikacza. 7 dpt i widać słabą krechę, ale widać! Całą noc śniły mi się pozytywne testy i chyba sobie wyśniłam
Wiem wiem. Dziwne akcje ale cóż [emoji6] Przynajmniej wiesz że coś się zadziałało bo jak tak późno beta to nawet nie wiadomo czy dochodzi do zagniezdzenia. A to Twój pierwszy czy kolejny transfer?Niestety mieszkam w Danii tak jak hope. Liczyłam, że betę będę mogła zrobić w piątek a tu zonk i dopiero 10.10. Tutaj niestety nie mam możliwości pójść wcześniej tylko wtedy kiedy zalecił lekarz.
Jasani zbankrutowala bo wydala kase na sikacze :dNie nakręcam się zbytnio. Beta i tak będzie decydująca. Ale to dopiero w przyszły wtorek. Dlatego teraz chyba codziennie będę się wspomagać testami
haha i tak to wyjdzie taniej niz moje betyJasani zbankrutowala bo wydala kase na sikacze :d
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję [emoji6]teraz beta [emoji106]Zobacz załącznik 824423 Dziewczyny pokusiłam sie dzisiaj o sikacza. 7 dpt i widać słabą krechę, ale widać! Całą noc śniły mi się pozytywne testy i chyba sobie wyśniłam
podeślesz linka do tych witamin?Właśnie nie syntetyczne, w składzie znajdują sie metylowa formy kwasu foliowego i witB12 - metylokobalamina. Mięso raczej na 2 tyg odrzucę tylko wątróbka wołowa i tuńczyk, sardynki, łosoś. Żółtko jajka jedno dziennie conajmniej. No i fasola dużo fasoli [emoji3]
podeślesz linka do tych witamin?
Jezeli masz niedobory kwasu foliowego to warto jesc duzo zielonych warzyw: szpinak, jarmuz, salate, szparagi, brokuly, kapuste, brukselki tip.Właśnie nie syntetyczne, w składzie znajdują sie metylowa formy kwasu foliowego i witB12 - metylokobalamina. Mięso raczej na 2 tyg odrzucę tylko wątróbka wołowa i tuńczyk, sardynki, łosoś. Żółtko jajka jedno dziennie conajmniej. No i fasola dużo fasoli [emoji3]
Mruch a ile dziennie masz brac tych kapsułek? Bo tu jest bardzo mała dawka tej metylokobalaminy (tylko 100ug, a w niektórych preparatach jest aż 5000ug)... No i kwas foliowy jest pół na pół metylowany z syntetycznym, reszta wit tez syntetyczna...