reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@meg86 miłego podglądania maluszka. Czekamy na dobre wieści po wizycie
@aniaAsia222 przytul kropka i nie puszczaj przez kolejne 9 miesięcy. Kropku słuchaj się mamy !
@Oczekiwanie2017 tylko dobrych wiadomości i pięknego endo!
@iwcia82 - wierzymy że wszystko będzie dobrze! Trzymamy mocno kciuki
@dżoasia odezwij się zaraz po becie - mocne kciuki

@M@gda miłego spotkania w Kielcach - pozdrów wszystkie dziewczyny!

Dołączam się do życzeń.
Dziewczyny odtańczcie jakiś słowiański taniec, żeby już tylko dobre wiadomosci były na forum :)

reklama
Dołączam się do życzeń.
Dziewczyny odtańczcie jakiś słowiański taniec, żeby już tylko dobre wiadomosci były na forum :)
Haha wyobrażasz je sobie - tak całkiem na trzeźwo przy jakimś soczku i tańczące słowiański taniec? Od razu szpital i izolatka, bo każdy by pomyślał, że ciężarne naćpukane :D

To wszystko wiem, ten kompleks zawiera właśnie metylowe formy witamin z grupy B, szczególnie B12 i kwasu foliowego.

Mi chodzi o to co jeść żeby jeszcze pomoc tymże witaminkom i szybko ten poziom obniżyć.

Kiedyś tu Roksi pisała,ze dzięki burakom w tydzień obniżyła, wiec smacznego [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Hej jestem juz po amiopunkcji nie było tak źle wyniki za trzy tygodnie, ale babeczka która była przedemną tak krzyczała z bólu aż miałam problem zwypełnianiem papierków do podpisania tak mi się ręce trzęsły. Weszłam do gabinetu i doktor powiedział że pacjętka przedemną miała bardzo mało wód płodowych i nie udało się ich pobrać , kłuli ją pare razy.
Teraz kochana trzymam kciuki, zeby maluszek byl zdrowy. Ta niepewnosc jest najgorsza. Wierze, ze bedzie dobrze :*

Do góry