reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Moze porozmawiaj z tym szefem... nie masz mozliwosci wziac jakiegos bezplatnego urlopu? Ewentualnie posciemniac cos u innego lekarza? Zwalniac sie to troche bez sensu...
Napisałam maila do swojego lekarza rodzinnego bo dzisiaj byłam u innego. Myślałam, że jak się zapisze do babki to ona bardziej zrozumie a tu ni huja... No nic, będę próbować.

reklama
Dziewczyny pomóżcie bo się denerwuje w czwartek 21.09 beta 24233 a dziś 82000 czy nie za mało urosła? Robiłam badania bo lekarz mi kazał na wizytę w poniedziałek.
Przy takich wartościach beta już nie przyrasta w takim szybkim tempie. Teraz do określenia czy wszystko jest w porządku powinno służyć usg. Dziwię się lekarzowi, że na tym etapie każe jeszcze robić betę.

Przy takich wartościach beta już nie przyrasta w takim szybkim tempie. Teraz do określenia czy wszystko jest w porządku powinno służyć usg. Dziwię się lekarzowi, że na tym etapie każe jeszcze robić betę.
No właśnie nie wiem po co kazał jeszcze bete badać. A jak sprawdzam w kalkulatorze tak jak @ludek mówi to krzyczy, że przyrost poniżej normy. Kurcze pozostaje mi czekać do poniedziałku.

A więc melduje się po wizycie.
No to tak dzidzie rosną ładnie są w 60centylu ułożone są jeden na dole drugi na górze... Ten na dole waży około 1400g a ten na górze 1470g pani doktor powiedziała że to żadna różnica. Szyjka długa około 5cm, brzuszek(macica) miękka, przepływy w normie. Pani doktor nie miała zastrzeżeń, wizyty będę mieć co 2tygodnie około 36tc dostanie skierowanie do szpitala i będę musiała jechać i umówić się na CC.
Cudne wieści. Gratuluję :-)

No właśnie nie wiem po co kazał jeszcze bete badać. A jak sprawdzam w kalkulatorze tak jak @ludek mówi to krzyczy, że przyrost poniżej normy. Kurcze pozostaje mi czekać do poniedziałku.

Agnieś, wybacz, ale dobrze dziewczyny piszą że już bardzo wysoka jest twoja beta a kalkulator liczy tylko te pierwsze wyniki. Ja ostatni raz robiłam betę jak wynosiła 13 tyś i to na własne życzenie :sorry2: Masz tak wysoką betę że tylko USG, już żadnej bety z krwi :-p

Agnieś, wybacz, ale dobrze dziewczyny piszą że już bardzo wysoka jest twoja beta a kalkulator liczy tylko te pierwsze wyniki. Ja ostatni raz robiłam betę jak wynosiła 13 tyś i to na własne życzenie :sorry2: Masz tak wysoką betę że tylko USG, już żadnej bety z krwi :-p
Ja już nie wiem co myśleć. Skołowana jestem. Musze jakoś wytrzymać do poniedziałku.

reklama
Kurczę boli mnie brzuch jak na okres. Chyba rzeczywiście dupka będę brała jeszcze dziś, w sobotę i niedzielę żeby na bank dotrwać do wizyty z okresem żeby cykl nie przepadł. Tylko nie wiem czy estrofem też daje brać dalej.
Moim zdaniem możesz wziąć. Jakbyś miała zaleconą betę np w 14dpt to jeszcze byś łykała. Lepiej żeby @ przyszła kilka dni później niż za wcześnie :)

Do góry