reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

1. Do IUI, siedzę, siedzę, telefon dzwoni żebym przyszła. Okazuje się, że nie da rady, i żebym zapytała czy może z domu dostarczyć. Tak możemy, ale ma być temperaturze ciała i 30 minut na dowiezienie mamy. W domu ledwo co usiadłam to musiałam wstawać, pojemniki między cyckami ;) i gaz, gaz gaz.
2. Do IUI podejście 2. Od razu z domu temat.
3. Do IVF nowa klinika, pytam jak to wygląda u nich i czy można z domu bo wcześniej były problemy. Pielęgniarka powiedziała żebym namówiła M żeby spróbował u nich I się nie stresował. Mi będą pobierać jajeczka, a niech on powalczy, gdy nie będzie mógł to dopiero niech wtedy jedzie do domu. Przygotowywał się w filmiki w jego klimacie :-D, wziął tabletkę i się udało bez jeżdżenia do domu.
Bardzo podobal mi sie sposob podgrzania pojemniczkow. Ja nawet teraz mam dosc male, wiec jak chyba miedzy nogami musialabym wiezc :d

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, piszę pierwszy raz, ale czytam Was od dobrych 3 tygodni :) jestem pod wrażeniem jak wzajemnie się wspieracie i oddajecie sobie otuchy, piękne to! Ja jestem właśnie 10 dni po pierwszym transferze, miałam 3 dniowy zarodek. Beta dzisiaj 57,4, to dużo mniej niż Dixy i juz zaczynam się martwić czy na pewno wszystko ok. Co myślicie? Pozdrawiam Was ciepło!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Bardzo ladna beta @Pixie_Dixie ma taką na blizniaki[emoji16]

---25tc---

Dziewczyny, piszę pierwszy raz, ale czytam Was od dobrych 3 tygodni :) jestem pod wrażeniem jak wzajemnie się wspieracie i oddajecie sobie otuchy, piękne to! Ja jestem właśnie 10 dni po pierwszym transferze, miałam 3 dniowy zarodek. Beta dzisiaj 57,4, to dużo mniej niż Dixy i juz zaczynam się martwić czy na pewno wszystko ok. Co myślicie? Pozdrawiam Was ciepło!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Witaj!! Fajnie, ze do nas piszesz :)

Kazda z nas jest inna i kazda beta jest inna. Ja w 9dpt ale 5dniowego mialam ok 70. Czyli porownywalnie. Zarodki zagniezdzaja sie w różnym momencie, wiec moment w.ktorym zaczyna byc produkowana beta tez jest inny. Masz piekny wynik, serio. Gratuluje!

Teraz tylko przyrosty, pęcherzyk, serduszko itd itp do przodu :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze jednak sie nie udalo wziac zwolnienia :/ No tutaj niestety ciezko z tym. Ale przy ivf powinni inacsej podchodzic. Przeciez wiedza jak bardzo to prawzywamy i dla zdrowia psychocznego powinni dawac te 2 tyg do bety. Porozmawiaj z szefem, moze znajdzie Ci jakies lzejsze zajecie a jak nie to urlop.
Mam spotkanie z prawą ręką szefa w poniedziałek i może dojdziemy do jakiegoś porozumienia. Oby...

reklama
Do góry