reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Tata zarodkow - super :)

To musisz jakos rozwiazac sprawe sama, skoro nie chcesz pomocy. Albo moze... jednak... kogos poprosisz?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Cieszę się bardzo że ma teraz takie podejście !!
Starał się jak mógł przez te 3 miechy ze sporym hakiem... Musi być dobrze!
A moj problem z.kotem czesciowo sie rozwiazal. Przyszedl na dzialke, ale musialam go jedzeniem do siebie zwabic, jak jadl zabralam go do domu i zamknelam ze soba w pokoju. Schowal sie do szafki i tam siedzi, musi sie bac remontu, albo panow, ktorzy remontuja. Do mamy go wywioze... Ale wcial 3saszety na raz... taki glodny byl. Przynajmniej o niego jestem teraz spokojna.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze ze koteł się znalazł !!
Mój też jak go długo nie ma to je jak głupi..
Najważniejsze że macie możliwość przewiezienia go na czas remontu!

reklama
Ja puregon miałam tylko 3 pierwsze dni potem sam menopur moje amh to ponad 7 i zobacz ile wyhodowalam i wszystkie bylh dojrzałe. Gdzie teoretycznie nie powinnam miec tak dużych dawek przy takim amh i pco. Czyli potwierdza to iż każda z nas jest inna i lekarz musi Ci dobrać leczenie indywidualnie. Moim zdaniem miałaś za małe dawki leków. Ja pierwsze wizyty miałam w 2,3,4 dniu stymulacji przez co lekarz szybko zareagował bo rozpisane miałam dawiki 200 puregonu a potem 150 menopuru zwiekszył na 300 a i to bylo mało. Pamiętam jak płakałam po pierwszej wizycie jak on stwierdził, że nie zareagowałam na leki, ale później jakoś poszło i miałam stymulacje przedłużoną o 2dni niż to jest normalnie.

No właśnie moim zdaniem (tak jak napisałaś) porównywanie stymulacji u różnych dziewczyn nie jest dobre bo możemy sugerować lekarzowi i wmawiać mu coś co w naszym przypadku da odwrotny skutek. Ja mam AMH 3,1 i miałam przy krótkim protokole 150j Menopuru tylko. I wyszło dużo dojrzałych jajek (bez hiperki). Dawka nieduża a mój organizm dobrze zareagował. U innych taka dawka może w ogóle nie dac żadnego efektu.

Czekamy właśnie na wieści od @Featherlight76 - miała dzisiaj betować a z tego co pamiętam w dniu transferu była przeziębiona :)
To będę czekała razem z Wami
Czekamy właśnie na wieści od @Featherlight76 - miała dzisiaj betować a z tego co pamiętam w dniu transferu była przeziębiona :)
Bardzo dziękuję za info. Mam nadzieję,że jej się udało. Strasznie wariuje przez to przeziębienie. Przez cały rok byłam zdrowa. A teraz jak dmucham na siebie jak tylko mogę to się przeziębiłem.

reklama
To będę czekała razem z Wami

Bardzo dziękuję za info. Mam nadzieję,że jej się udało. Strasznie wariuje przez to przeziębienie. Przez cały rok byłam zdrowa. A teraz jak dmucham na siebie jak tylko mogę to się przeziębiłem.
Cos mi sie kiedys obilo o uszy, ze lekkie oslabienie organizmu moze nawet pomoc w zagniezdzaniu, bo organizm nie probuje odrzucic zarodka, bo jest zajety czyms innym ;)

Do góry