reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Moje AMH to ponad 3,6. Lekarze zawsze mówili że super jest... Dawki miałam minimalne bo 75 menopuru i 75 gonalu. Słyszałam właśnie że puregon jest dużo lepszy, że jajka są lepsze jakościowo i ilościowo no i dawkę muszą mi zwiększyć.

Ja miałam stymulację samym Puregonem :happy:

reklama
Dziewczyny 28.09 na świat przyszli kolejno: o 20:17 Piotruś 2300g, 49cm długi - oddech wspomagamy maseczka tlenowa; o 20:18 Oleńka 3400g, 55 cm długa na własnym oddechu. Noc dzieci spędziły w inkubatorkach ale czują się bardzo dobrze. Aż ciężko mi uwierzyć, że są już na świecie [emoji7]

[emoji127] 28.10.2017

Wow ale ta dziewczynka duża... Super gratulacje

Dziewczyny pomóżcie bo się denerwuje w czwartek 21.09 beta 24233 a dziś 82000 czy nie za mało urosła? Robiłam badania bo lekarz mi kazał na wizytę w poniedziałek.

@gooossia17 to Twój dzień kochana !! Trzymamy kciuki za Ciebie i kropusia
@tusiaczzek1988 miłego podglądania chłopców i samych dobrych wiadomości
@Pixie_Dixie cudownego przyrostu, niech beta rośnie jak szalona

Miłego dnia kobitki ;)

A więc melduje się po wizycie.
No to tak dzidzie rosną ładnie są w 60centylu ułożone są jeden na dole drugi na górze... Ten na dole waży około 1400g a ten na górze 1470g pani doktor powiedziała że to żadna różnica. Szyjka długa około 5cm, brzuszek(macica) miękka, przepływy w normie. Pani doktor nie miała zastrzeżeń, wizyty będę mieć co 2tygodnie około 36tc dostanie skierowanie do szpitala i będę musiała jechać i umówić się na CC.

No to tak dzidzie rosną ładnie są w 60centylu ułożone są jeden na dole drugi na górze... Ten na dole waży około 1400g a ten na górze 1470g pani doktor powiedziała że to żadna różnica. Szyjka długa około 5cm, brzuszek(macica) miękka, przepływy w normie. Pani doktor nie miała zastrzeżeń, wizyty będę mieć co 2tygodnie około 36tc dostanie skierowanie do szpitala i będę musiała jechać i umówić się na CC.

Cudownie czytać takie wieści! Ogromne gratulacje, dbaj o siebie [emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję!! Już mi i tak mąż poprawił humor :-D zadzwonił i się zapytał czy wiem że już jutro zostanie TATĄ zarodków :-D

Z końmi jakoś dam radę, tylko widzę że mój stres też im się udziela
@M@gda ja już taka jestem ze nie lubie się prosić... Jak widzę że ktoś ma mnie gdzieś to też go olewam...
Znajomych nie będę ciągnęła prawie 100 km a tu w okolicach z nikim się jeszcze nie zżyłam na tyle żeby powiedzieć że mam jakiś problem
Tata zarodkow - super :)

To musisz jakos rozwiazac sprawe sama, skoro nie chcesz pomocy. Albo moze... jednak... kogos poprosisz?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję!! Już mi i tak mąż poprawił humor :-D zadzwonił i się zapytał czy wiem że już jutro zostanie TATĄ zarodków :-D

Z końmi jakoś dam radę, tylko widzę że mój stres też im się udziela
@M@gda ja już taka jestem ze nie lubie się prosić... Jak widzę że ktoś ma mnie gdzieś to też go olewam...
Znajomych nie będę ciągnęła prawie 100 km a tu w okolicach z nikim się jeszcze nie zżyłam na tyle żeby powiedzieć że mam jakiś problem
A moj problem z.kotem czesciowo sie rozwiazal. Przyszedl na dzialke, ale musialam go jedzeniem do siebie zwabic, jak jadl zabralam go do domu i zamknelam ze soba w pokoju. Schowal sie do szafki i tam siedzi, musi sie bac remontu, albo panow, ktorzy remontuja. Do mamy go wywioze... Ale wcial 3saszety na raz... taki glodny byl. Przynajmniej o niego jestem teraz spokojna.

Dziewczyny u mnie dalej dobre wiesci 10 dpt bHCG 432, teraz mnie czekają 2 tyg niepewności [emoji58]ale narazie daje radę [emoji6]dziękuje za dobre słowo i trzymanie kciukow ale jeszcze ich nie puszczajcie!!!!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Trzymamy kciuki bardzo mocno!!

reklama
Wszystko wyglada pieknie :) gratulacje! :)

Do góry