reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wszystkim Dziekuje za miłe słowa otuchy potrzebowałam tego bardzo bo jestem kompletnie zielona we wszystkim...mam nadzieje ze wszystko się uda i jestem w upragnionej ciąży..dołączyłam do grupy na Fb wiec będę na bierząco...jeszcze raz Dziekuje za wsparcie...jestem spokojniejsza.

reklama
Tych dwóch nie wiem. Ale lekarz super Paweł Radwan, jak mnie zobaczył to mówi spokojnie wszystko jest dobrze bo blada jak ściana.
Cieszę się , że jesteś zadowolona, teraz nie ma co się już stresować. Ja po punkcji złapałam doła ,że mnie "okradli z jajek", co to po głowie od tych hormonów chodzi , ha....
Do domu wracasz, czy czekasz na transfer w Łodzi ?

Ok, mogę do swojego zadzwonić w razie w i zapytać. Ale to jak będę miała jakieś wątpliwości bo nie chce być nadgorliwa i co 5 min wydzwaniać :)
wiadomo - lepiej nie złościć niedźwiedzia :D chociaż powinien sie z tym liczyć w momencie wybierania zawodu. Może przy transferze będziesz miała okazję to wtedy ;)

Koniec... Serduszko mojej dziewczynki przestało bić... wybaczcie ale nie będzie mnie jakiś czas dopóki sobie tego wszystkiego nie poukladam w głowie i sercu ... reszcie życzę powodzenia

Wszystkim Dziekuje za miłe słowa otuchy potrzebowałam tego bardzo bo jestem kompletnie zielona we wszystkim...mam nadzieje ze wszystko się uda i jestem w upragnionej ciąży..dołączyłam do grupy na Fb wiec będę na bierząco...jeszcze raz Dziekuje za wsparcie...jestem spokojniejsza.
Tu bedziesz rowniez na biezaco. Poki co tam sie tylko przedstawilysmy :)

To w ktorym invimedzie sie leczysz?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

W Invimedzie sie leczysz? Ja podchodzilam w Warszawie u dr Kaczyńskiego. Do mnie mial dobra reke.

Gratuluje.mrozaczka. Fajnie ze go masz!! Faktycznie endometrioza 4st to problem, ale nic nie jest niemozliwe. Dziewczyny zachodzily.w.ciaze po ivf i maja zdrowe sliczne dzieci.

Dla kazdej z nas juz sama potrzeba przejscia przez to wszystko.to trauma, ale powinnysmy myslec pozytywnie i cieszyc sie ze.w.ogole mamy szanse zostac mamami,bo 20 lat temu byloby to niemozliwe.

Kiedy masz bete? Bedziemy trzymac kciuki :)

3 października i liczę na wysoką ..jestem pozytywnie nastawiona nie dopuszczam myśli ze nic nie bedzie...tylko te bóle mnie trochę martwią ale piszecie ze to dobry zwiastun...jeszcze tydzień i mam nadzieje ze pochwale się ciąża
Rokicki mnie prowadzi w Warszawie ale leczę się w Kielcach bo stad jestem..pozdrawiam wszystkie mamy i te przyszłe tez

Cieszę się , że jesteś zadowolona, teraz nie ma co się już stresować. Ja po punkcji złapałam doła ,że mnie "okradli z jajek", co to po głowie od tych hormonów chodzi , ha....
Do domu wracasz, czy czekasz na transfer w Łodzi ?
weźcie nie gadajcie :D ja w ogóle czasem miałam takie myśli, że jak się nie uda to może dlatego, że przehandlowali na lewo zarodki i ciul wie czy nie wstrzyknęli samego embriolgue albo jeszcze coś tańszego ;]

reklama
Koniec... Serduszko mojej dziewczynki przestało bić... wybaczcie ale nie będzie mnie jakiś czas dopóki sobie tego wszystkiego nie poukladam w głowie i sercu ... reszcie życzę powodzenia
Nie wierze... Aż mi sie slabo zrobilo... Wspolczuje. Kochany Aniolku...

Do góry