Dopasuj sobie godziny, tak ,żebyś mogła się wyspać i rano np 8 później 15 i 22, w miarę równe odstępy czasu.Dziewczyny i teraz mi powiedzcie, jak mam przyjmować luteinę 3x2 dopochwowo, rano i wieczorem. To np o 7 rano później o 10 i wieczorem czy jak?
reklama
Dzieki za odpisanie w ogóle...7 lat temu miałam laparoskopię usunęli mi torbiel i przepisali na rok vissane...po roku zrobili usg badania i stwierdzili ze wszystko jest Ok..kazali się starać naturalnie...w czerwcu poszłam do poradni niepłodności i lekarz widząc wyniki stwierdził ze z IV stopniem endometriozy nie ma szans na naturalne zapłodnienie...i zapisał mnie do szpitala na wrzesień oczywiście za moja zgodą...prócz tego powiedział ze leki i przygotowanie do in vitro jest na NFZ..płaciłam tylko za punkcję i transfer..i tak jestem po transferze dziś dzwonili z kliniki ze z 3 zarodków przetrwał jeden wiec mam jednego mrozaka w zapasie...jestem w tym wszystkim zielona..każdy mówi ze dobrze ze boli nawet doktor z Invimedu..bo moje koleżanki które były ze Mną w tym samym czasie co Ja tylko jedna trochę boli brzuch i piersi a druga nic..
Biorę luteinę 3xdziennie i tyle nic więcej nie kazali brać..a tu czytam ze bierzecie mnóstwo leków...
Biorę luteinę 3xdziennie i tyle nic więcej nie kazali brać..a tu czytam ze bierzecie mnóstwo leków...
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Juz mam :-) dzieki
Nie ma sprawy, tylko jak wrócę do domu to przekopiuje Ok!
dżoasia
miałam budzik na 6, 10, 14 i 22 więc wieczorne dawki były skumulowane i wychodziło coś ok 8 tabletek + 2 dowcipne ;]Nawet jak o północy wychodziło? Omg.
Tylko tą luteinę dostałaś?Dopasuj sobie godziny, tak ,żebyś mogła się wyspać i rano np 8 później 15 i 22, w miarę równe odstępy czasu.
dżoasia
te poranne o 6 miałam przygotowane koło łóżka i rano prawie na śpiocha połykałam i aplikowałam ;]Dopasuj sobie godziny, tak ,żebyś mogła się wyspać i rano np 8 później 15 i 22, w miarę równe odstępy czasu.
anetka303
Ja brałam co 12 h, mniej więcej oczywiścieDziewczyny i teraz mi powiedzcie, jak mam przyjmować luteinę 3x2 dopochwowo, rano i wieczorem. To np o 7 rano później o 10 i wieczorem czy jak?
[emoji127] 28.10.2017
gooossia17
Czy fraxiparine trzeba trzymać w lodowce?
walczaca o szczescie
ToTo super. W takim razie teraz to jiz tuż tuz. Piekny wynik. Oby sie teraz ladnie zaplodnily i do dziela :-))Hej, a wiec tak. Mam 7 prawidłowych komórek, już są zapładniane w piątek lub w niedziele transfer. Bardzo miło spędziłam czas w towarzystwie @Sol. Dostałam cała litanie leków jakie mam przyjmować. Ale radocha.
reklama
gooossia17
Niet, luteinę 3x dziennie duphaston 3 razy dziennie, estrogen 2 razy dziennie, encorton 1 dziennie, fraxiparine od dnia transferu, gonapeptyl w 5 dniu od transferu, relanium w dniu transferu.Tylko tą luteinę dostałaś?
Podziel się: