reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
3 października i liczę na wysoką ..jestem pozytywnie nastawiona nie dopuszczam myśli ze nic nie bedzie...tylko te bóle mnie trochę martwią ale piszecie ze to dobry zwiastun...jeszcze tydzień i mam nadzieje ze pochwale się ciąża
Rokicki mnie prowadzi w Warszawie ale leczę się w Kielcach bo stad jestem..pozdrawiam wszystkie mamy i te przyszłe tez
Czyli jestes w tej samej klinice co ja.
Sa tu dziewczyny z Kielc i okolic. Ja np jestem.ze. Skarzyska.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cieszę się , że jesteś zadowolona, teraz nie ma co się już stresować. Ja po punkcji złapałam doła ,że mnie "okradli z jajek", co to po głowie od tych hormonów chodzi , ha....
Do domu wracasz, czy czekasz na transfer w Łodzi ?
Wracam do domu. Nie chce siedzieć w hotelu i się denerwować. Nie Ma to jak w domu :)

Koniec... Serduszko mojej dziewczynki przestało bić... wybaczcie ale nie będzie mnie jakiś czas dopóki sobie tego wszystkiego nie poukladam w głowie i sercu ... reszcie życzę powodzenia

@Liv26, jakie to straszne, nie wierzę swoim oczom. Żadne słowa nie ukoją twojego bólu teraz, mi aż łzy do oczu napłyneły :( Dobrze, że już masz jednego malucha. A co lekarz mówi? Dlaczego przestało bić serduszko?

reklama
Do góry