reklama
M@gda
Moderatorka
Czyli jestes w tej samej klinice co ja.3 października i liczę na wysoką ..jestem pozytywnie nastawiona nie dopuszczam myśli ze nic nie bedzie...tylko te bóle mnie trochę martwią ale piszecie ze to dobry zwiastun...jeszcze tydzień i mam nadzieje ze pochwale się ciąża
Rokicki mnie prowadzi w Warszawie ale leczę się w Kielcach bo stad jestem..pozdrawiam wszystkie mamy i te przyszłe tez
Sa tu dziewczyny z Kielc i okolic. Ja np jestem.ze. Skarzyska.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
gooossia17
Fanka BB :)
Wracam do domu. Nie chce siedzieć w hotelu i się denerwować. Nie Ma to jak w domuCieszę się , że jesteś zadowolona, teraz nie ma co się już stresować. Ja po punkcji złapałam doła ,że mnie "okradli z jajek", co to po głowie od tych hormonów chodzi , ha....
Do domu wracasz, czy czekasz na transfer w Łodzi ?
jasani
No właśnie nie sprawdza się przyrostu. Nawet nie wiem czy tak na własną rękę gdzieś można.Ja tez mialam o tej godzinie Bedzie dobrze, trzymamy kciuki za kropeczka. A powiedz mi w Twojej klinice tez sie nie sprawdza przyrostu bety?
gooossia17
Haha. Masakra.weźcie nie gadajcie ja w ogóle czasem miałam takie myśli, że jak się nie uda to może dlatego, że przehandlowali na lewo zarodki i ciul wie czy nie wstrzyknęli samego embriolgue albo jeszcze coś tańszego ;]
jasani
Trochę to nie halo... Skacząca beta nigdy nie wróży nic dobrego. Oby to jednak nie była pozamaciczna...Jak chcecie to ja wam sikne...
Nie czaje tej dr, ona nie widzi potrzeby zabiegu, twierdzi ze jest wsio ok a beya dzis 1640. W pt byla 1200... no nic umawiam sie na jutro do mojego
ludek
Koniec... Serduszko mojej dziewczynki przestało bić... wybaczcie ale nie będzie mnie jakiś czas dopóki sobie tego wszystkiego nie poukladam w głowie i sercu ... reszcie życzę powodzenia
@Liv26, jakie to straszne, nie wierzę swoim oczom. Żadne słowa nie ukoją twojego bólu teraz, mi aż łzy do oczu napłyneły Dobrze, że już masz jednego malucha. A co lekarz mówi? Dlaczego przestało bić serduszko?
reklama
M@gda
Moderatorka
Gosia chyba je daje, wiec trzeba na nia poczekac.I ja poprosiłam o dostęp do grupy[emoji6]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: