reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Rządowy program a więc refundowane ivf już nie funkcjonuje dzięki pis.
Niektóre miasta refunduja

U mnie sama procedura w klinice 5 tyś.
W innej są dwa warianty i droższy z lekami ok 10 tyś

Ostateczny koszt zależy pewnie jeszcze od badań które trzeba zrobić

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
w Wawie tez niedługo rusza rzadowy program z refundacja ivf.
w ktorej klinice taka tania procedura? :) doliczas cene transferu, punkcji? bo chyba w cenie 5 tysitego nie ma?

no u nas z czasem ciezko bo teraz maz dobrze sie czuje i nie wymaga opieki a liczymy sie z tym ze z czasem moze byc gorzej... boje sie.. dzidzius dał by jemu siłe do walki a mnie siłe do zycia,poki co ciagle płacz i niepowodzenia ...jest to strasznie ciezkie..wiec teraz czas jest dla nas bardzo cenny
Asinka za Ciebie to ja podwójne kciuki!! Kochana Ty masz dobrego specjaliste?

Hahahahahahah nie, to takie gdybanie co jeśli!
hahaha a to ja to mam i pewnie wiekszosc tuz nas. noja dodatkowo mam to co pisałam ze nie wiem czy załatwiac wyjazd bo moze wtedy mi skoliduje z jakims terminem typu monitoring. I to tez jest słabe bo kurde ze wszystkiego sie rezygnuje i podporządkowuje zycie jednemu jedynemu celowi..

to mój tescik z 6dpt, myślę że i dzień wcześniej jakiś cień by pokazał ;)

KurczacKi nie widzę tego [emoji58]

Ale dlaczego od razu katowanie. Ja wole nawet wcześniej wiedzieć i odpowiednio się nastawić. Nie rozumiem tej nagonki tutaj na robienie testów sikanych.

No dziękuje, ze ktoś to napisał [emoji8]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

w Wawie tez niedługo rusza rzadowy program z refundacja ivf.
w ktorej klinice taka tania procedura? :) doliczas cene transferu, punkcji? bo chyba w cenie 5 tysitego nie ma?
5 tyś za procedurę bez leków. Część kliniczna i biotechnologiczna. Artemida Białystok

W Bocianie 5400
Tu rozpisali dokładnie;

Punkcja jajników ze znieczuleniem i wizytami stymulacyjnymi

2000

Program ICSI (zapłodnienie, hodowla zarodków do 2, 3 lub 5 doby)

2000

Transfer zarodków (ET)

1400

To dlatego tyle zaplacilas juz pisalam ze Polskie apteki maja na tym super biznes na iherb pewnie wyszloby ci ok 70 zl z przesylka
ło matko...
no ale trudno huk z cena b widocznie pomogły skoro ostatnie badanie pokazało ze jajca oki i moge działac bez długiej suplementacji :) ale dobrze wiedziec ze jest mozliwosc zamowienia lekow duuuzo taniej

reklama
5 tyś za procedurę bez leków. Część kliniczna i biotechnologiczna. Artemida Białystok

W Bocianie 5400
Tu rozpisali dokładnie;

Punkcja jajników ze znieczuleniem i wizytami stymulacyjnymi

2000

Program ICSI (zapłodnienie, hodowla zarodków do 2, 3 lub 5 doby)

2000

Transfer zarodków (ET)

1400

ehh to u mnie ceny sporo wyższe...

Do góry