hope322
Fanka BB :)
Ja podchodze do tego z dystansem. Wole siknac przed beta pare razy hehe.Macie nerwy ze stali... Ja bym siebie nie katowała testem 6 dpt.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja podchodze do tego z dystansem. Wole siknac przed beta pare razy hehe.Macie nerwy ze stali... Ja bym siebie nie katowała testem 6 dpt.
Ale dlaczego od razu katowanie. Ja wole nawet wcześniej wiedzieć i odpowiednio się nastawić. Nie rozumiem tej nagonki tutaj na robienie testów sikanych.Macie nerwy ze stali... Ja bym siebie nie katowała testem 6 dpt.
Mnie również test sikany nigdy nie oszukał .Ale dlaczego od razu katowanie. Ja wole nawet wcześniej wiedzieć i odpowiednio się nastawić. Nie rozumiem tej nagonki tutaj na robienie testów sikanych.
w Wawie tez niedługo rusza rzadowy program z refundacja ivf.Rządowy program a więc refundowane ivf już nie funkcjonuje dzięki pis.
Niektóre miasta refunduja
U mnie sama procedura w klinice 5 tyś.
W innej są dwa warianty i droższy z lekami ok 10 tyś
Ostateczny koszt zależy pewnie jeszcze od badań które trzeba zrobić
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Asinka za Ciebie to ja podwójne kciuki!! Kochana Ty masz dobrego specjaliste?no u nas z czasem ciezko bo teraz maz dobrze sie czuje i nie wymaga opieki a liczymy sie z tym ze z czasem moze byc gorzej... boje sie.. dzidzius dał by jemu siłe do walki a mnie siłe do zycia,poki co ciagle płacz i niepowodzenia ...jest to strasznie ciezkie..wiec teraz czas jest dla nas bardzo cenny
hahaha a to ja to mam i pewnie wiekszosc tuz nas. noja dodatkowo mam to co pisałam ze nie wiem czy załatwiac wyjazd bo moze wtedy mi skoliduje z jakims terminem typu monitoring. I to tez jest słabe bo kurde ze wszystkiego sie rezygnuje i podporządkowuje zycie jednemu jedynemu celowi..Hahahahahahah nie, to takie gdybanie co jeśli!
to mój tescik z 6dpt, myślę że i dzień wcześniej jakiś cień by pokazał
Ale dlaczego od razu katowanie. Ja wole nawet wcześniej wiedzieć i odpowiednio się nastawić. Nie rozumiem tej nagonki tutaj na robienie testów sikanych.
5 tyś za procedurę bez leków. Część kliniczna i biotechnologiczna. Artemida Białystokw Wawie tez niedługo rusza rzadowy program z refundacja ivf.
w ktorej klinice taka tania procedura? doliczas cene transferu, punkcji? bo chyba w cenie 5 tysitego nie ma?
ło matko...To dlatego tyle zaplacilas juz pisalam ze Polskie apteki maja na tym super biznes na iherb pewnie wyszloby ci ok 70 zl z przesylka
ehh to u mnie ceny sporo wyższe...5 tyś za procedurę bez leków. Część kliniczna i biotechnologiczna. Artemida Białystok
W Bocianie 5400
Tu rozpisali dokładnie;
Punkcja jajników ze znieczuleniem i wizytami stymulacyjnymi
2000
Program ICSI (zapłodnienie, hodowla zarodków do 2, 3 lub 5 doby)
2000
Transfer zarodków (ET)
1400
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom