reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
5 tyś za procedurę bez leków. Część kliniczna i biotechnologiczna. Artemida Białystok

W Bocianie 5400
Tu rozpisali dokładnie;

Punkcja jajników ze znieczuleniem i wizytami stymulacyjnymi

2000

Program ICSI (zapłodnienie, hodowla zarodków do 2, 3 lub 5 doby)

2000

Transfer zarodków (ET)

1400

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w Bocianie za cała procedurę ,wizyty ,mrożenie zarodków ,leki i dwa transfery nieudane zostawiłam 10800 zł . Tylko tam nie lubią trudnych przypadków i nie każą robić połowy badań . W Vitrolive zostawiłam za ten sam pakiet z jednym udanym transferem i mrożeniem dodatkowo jajeczek i zarodków + dodatkowe badania takie jak kariotypy i immunologia ok 14000 zł . Akurat w moim przypadku warto było dopłacić i nie ukrywam ze opieka i wizyty przepaść między jedna a druga klinika .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w Bocianie za cała procedurę ,wizyty ,mrożenie zarodków ,leki i dwa transfery nieudane zostawiłam 10800 zł . Tylko tam nie lubią trudnych przypadków i nie każą robić połowy badań . W Vitrolive zostawiłam za ten sam pakiet z jednym udanym transferem i mrożeniem dodatkowo jajeczek i zarodków + dodatkowe badania takie jak kariotypy i immunologia ok 14000 zł . Akurat w moim przypadku warto było dopłacić i nie ukrywam ze opieka i wizyty przepaść między jedna a druga klinika .

To duzo w Vitrolive chyba ze te badania immunologiczne drogie my zostawilismy w Vitrolive ponad 10 tys a nie licze lekow do stymulacji i wizyty no fakt podczas stymulacji do monitorowania pecherzykow to za free leki przed transferem i po wiec wyjdzie duzo wiecej u mnie a u ciebie to juz nie mowie ile wiecej

To duzo w Vitrolive chyba ze te badania immunologiczne drogie my zostawilismy w Vitrolive ponad 10 tys a nie licze lekow do stymulacji i wizyty no fakt podczas stymulacji do monitorowania pecherzykow to za free leki przed transferem i po wiec wyjdzie duzo wiecej u mnie a u ciebie to juz nie mowie ile wiecej

Ja za same mrożenie jajców dałam ponad 2000 zł i wiem ze akurat biorą tutaj najwiecej w Polsce . Ale co tam ,odmówi sobie człowiek wszystkiego bo ważne co rośnie teraz w brzuszku .

Bocian w Białymstoku?
Bo oni mają filie i ogólnianie w ocenie kliniki jest wtedy nie adekwatne...
Trzeba oceniać konkretną placówkę i konkretnego lekarza...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Boże dziewczyny starsznie duzo kosztuje my z M zostawiliśmy w invikcie wawa 20 koła a mamy umiarkowany czynnik męski. Badania genetyka nasienie dodatkowe badania, separacja, icsi...imsi, nacinania zarodka, embryo glue i nie jestem w ciazy... Nie mamy Mrozakow bo z 6 dostawały 2 do 4 doby i je podali!

reklama
Boże dziewczyny starsznie duzo kosztuje my z M zostawiliśmy w invikcie wawa 20 koła a mamy umiarkowany czynnik męski. Badania genetyka nasienie dodatkowe badania, separacja, icsi...imsi, nacinania zarodka, embryo glue i nie jestem w ciazy... Nie mamy Mrozakow bo z 6 dostawały 2 do 4 doby i je podali!
No u nas tez tylko czynnik męski jak wczoraj pisałam , wiesz co to zalezy własnie od badań od przypadku itd... i dlatego jedni płaca więcej inni mniej.

Do góry