reklama
gooossia17
Fanka BB :)
Właśnie przyjęłam ostatni lek z menopuru wieczorem o 20:30 zastrzyk z ovitrelle i ostatnia prosta do punkcji bardzo się cieszę bo już mam dość tych zastrzyków.
supcio!!Właśnie przyjęłam ostatni lek z menopuru wieczorem o 20:30 zastrzyk z ovitrelle i ostatnia prosta do punkcji bardzo się cieszę bo już mam dość tych zastrzyków.
zazdro
Ropuszka666
5 tyś za procedurę bez leków. Część kliniczna i biotechnologiczna. Artemida Białystok
W Bocianie 5400
Tu rozpisali dokładnie;
Punkcja jajników ze znieczuleniem i wizytami stymulacyjnymi
2000
Program ICSI (zapłodnienie, hodowla zarodków do 2, 3 lub 5 doby)
2000
Transfer zarodków (ET)
1400
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w Bocianie za cała procedurę ,wizyty ,mrożenie zarodków ,leki i dwa transfery nieudane zostawiłam 10800 zł . Tylko tam nie lubią trudnych przypadków i nie każą robić połowy badań . W Vitrolive zostawiłam za ten sam pakiet z jednym udanym transferem i mrożeniem dodatkowo jajeczek i zarodków + dodatkowe badania takie jak kariotypy i immunologia ok 14000 zł . Akurat w moim przypadku warto było dopłacić i nie ukrywam ze opieka i wizyty przepaść między jedna a druga klinika .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To duzo w Vitrolive chyba ze te badania immunologiczne drogie my zostawilismy w Vitrolive ponad 10 tys a nie licze lekow do stymulacji i wizyty no fakt podczas stymulacji do monitorowania pecherzykow to za free leki przed transferem i po wiec wyjdzie duzo wiecej u mnie a u ciebie to juz nie mowie ile wiecejJa w Bocianie za cała procedurę ,wizyty ,mrożenie zarodków ,leki i dwa transfery nieudane zostawiłam 10800 zł . Tylko tam nie lubią trudnych przypadków i nie każą robić połowy badań . W Vitrolive zostawiłam za ten sam pakiet z jednym udanym transferem i mrożeniem dodatkowo jajeczek i zarodków + dodatkowe badania takie jak kariotypy i immunologia ok 14000 zł . Akurat w moim przypadku warto było dopłacić i nie ukrywam ze opieka i wizyty przepaść między jedna a druga klinika .
Ropuszka666
To duzo w Vitrolive chyba ze te badania immunologiczne drogie my zostawilismy w Vitrolive ponad 10 tys a nie licze lekow do stymulacji i wizyty no fakt podczas stymulacji do monitorowania pecherzykow to za free leki przed transferem i po wiec wyjdzie duzo wiecej u mnie a u ciebie to juz nie mowie ile wiecej
Ja za same mrożenie jajców dałam ponad 2000 zł i wiem ze akurat biorą tutaj najwiecej w Polsce . Ale co tam ,odmówi sobie człowiek wszystkiego bo ważne co rośnie teraz w brzuszku .
Dokładnie.Ja za same mrożenie jajców dałam ponad 2000 zł i wiem ze akurat biorą tutaj najwiecej w Polsce . Ale co tam ,odmówi sobie człowiek wszystkiego bo ważne co rośnie teraz w brzuszku .
Joaszka
Bocian w Białymstoku?Ja w Bocianie za cała procedurę ,wizyty ,mrożenie zarodków ,leki i dwa transfery nieudane zostawiłam 10800 zł . Tylko tam nie lubią trudnych przypadków i nie każą robić połowy badań . W Vitrolive zostawiłam za ten sam pakiet z jednym udanym transferem i mrożeniem dodatkowo jajeczek i zarodków + dodatkowe badania takie jak kariotypy i immunologia ok 14000 zł . Akurat w moim przypadku warto było dopłacić i nie ukrywam ze opieka i wizyty przepaść między jedna a druga klinika .
Bo oni mają filie i ogólnianie w ocenie kliniki jest wtedy nie adekwatne...
Trzeba oceniać konkretną placówkę i konkretnego lekarza...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Boże dziewczyny starsznie duzo kosztuje my z M zostawiliśmy w invikcie wawa 20 koła a mamy umiarkowany czynnik męski. Badania genetyka nasienie dodatkowe badania, separacja, icsi...imsi, nacinania zarodka, embryo glue i nie jestem w ciazy... Nie mamy Mrozakow bo z 6 dostawały 2 do 4 doby i je podali!Dokładnie.
reklama
No u nas tez tylko czynnik męski jak wczoraj pisałam , wiesz co to zalezy własnie od badań od przypadku itd... i dlatego jedni płaca więcej inni mniej.Boże dziewczyny starsznie duzo kosztuje my z M zostawiliśmy w invikcie wawa 20 koła a mamy umiarkowany czynnik męski. Badania genetyka nasienie dodatkowe badania, separacja, icsi...imsi, nacinania zarodka, embryo glue i nie jestem w ciazy... Nie mamy Mrozakow bo z 6 dostawały 2 do 4 doby i je podali!
Podziel się: