reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Bocian w Białymstoku?
Bo oni mają filie i ogólnianie w ocenie kliniki jest wtedy nie adekwatne...
Trzeba oceniać konkretną placówkę i konkretnego lekarza...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak w Białymstoku , zaczynałam od Mrugacza ale wiecznie go nie było i przerobiłam i Grygoruka i Jasińską . Spędziłam tam pół roku i jeździłam ponad 700 km i nie ukrywam ogromne rozczarowanie . Ale co człowiek to opinia .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dziewczyny mialyscie silne bole brzucha. dzis sie skonczyl 8 tydzien , eczoraj troche sie zdenerwowalam , moj mama miala wypadek, a dzis cale podbrzusze mnie boli , raz slabiej raz mocniej jak na miesiaczke . zaczynam panikowac :( wzielam nospe ale nic nie pomaga,

I jakie wrażenia z Mrugacza?

Dla mnie był przesympatyczny ale niestety dało się odczuć ze nie jest skupiony na pacjentce . Nie kojarzył przypadków i nie drążył tematu . Wychodził z założenia ze na invitro jest tylko 30% i to ze straciłam cztery super zarodki o niczym nie świadczy . O immunologi nie chciał słyszeć i kazał odczekać miesiąc i robić kolejna stymulacje ale dziękuje dziś sobie i temu forum ze posłuchałam swojego rozumu i zmieniłam klinikę . Niby są tani ale maja taki przemiał ze jak dla mnie to tylko kasa tam się liczyła .

dziewczyny mialyscie silne bole brzucha. dzis sie skonczyl 8 tydzien , eczoraj troche sie zdenerwowalam , moj mama miala wypadek, a dzis cale podbrzusze mnie boli , raz slabiej raz mocniej jak na miesiaczke . zaczynam panikowac :( wzielam nospe ale nic nie pomaga,
Ja tak miałami mam a mam 13tc własnie bóle jak na miesaczke ze bolało raz mocniej raz mniej a czasem pobolewa mnie jeszcze lewa strona kluje nie wiem czy to jajnik czy więzadło czy co

Tak w Białymstoku , zaczynałam od Mrugacza ale wiecznie go nie było i przerobiłam i Grygoruka i Jasińską . Spędziłam tam pół roku i jeździłam ponad 700 km i nie ukrywam ogromne rozczarowanie . Ale co człowiek to opinia .

Ja byłam u Jasinskiej, sympatyczna i nic więcej. Brak jej doświadczenia in my opinion, na szczęście tylko/aż 2 IUI tam, ale ponad 5000 poszło... Tylko torbiel wychodowalam.

Każdy ma inny próg bólu ale miałam bóle dość mocne tak do 10-12tc które łączyły się u mnie z bólami w kości ogonowej . Zaczęłam brać magnez trzy razy dziennie i ustały . Wiem ze rozciąga się tam wszystko i tak ma prawo się dziać . Możesz wziąć tez nospe choć ja nie biorę nospy w ogóle .

reklama
Ja byłam u Jasinskiej, sympatyczna i nic więcej. Brak jej doświadczenia in my opinion, na szczęście tylko/aż 2 IUI tam, ale ponad 5000 poszło... Tylko torbiel wychodowalam.

Dokładnie wszyscy sympatyczni ale bez pomysłu na pacjenta . U Jasińskiej miałam monitoringi .Na pewno nikomu po przejściach i z dużymi problemami nie poleciłabym tej kliniki .

Do góry