reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Bocian w Białymstoku?
Bo oni mają filie i ogólnianie w ocenie kliniki jest wtedy nie adekwatne...
Trzeba oceniać konkretną placówkę i konkretnego lekarza...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak w Białymstoku , zaczynałam od Mrugacza ale wiecznie go nie było i przerobiłam i Grygoruka i Jasińską . Spędziłam tam pół roku i jeździłam ponad 700 km i nie ukrywam ogromne rozczarowanie . Ale co człowiek to opinia .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dziewczyny mialyscie silne bole brzucha. dzis sie skonczyl 8 tydzien , eczoraj troche sie zdenerwowalam , moj mama miala wypadek, a dzis cale podbrzusze mnie boli , raz slabiej raz mocniej jak na miesiaczke . zaczynam panikowac :( wzielam nospe ale nic nie pomaga,

I jakie wrażenia z Mrugacza?

Dla mnie był przesympatyczny ale niestety dało się odczuć ze nie jest skupiony na pacjentce . Nie kojarzył przypadków i nie drążył tematu . Wychodził z założenia ze na invitro jest tylko 30% i to ze straciłam cztery super zarodki o niczym nie świadczy . O immunologi nie chciał słyszeć i kazał odczekać miesiąc i robić kolejna stymulacje ale dziękuje dziś sobie i temu forum ze posłuchałam swojego rozumu i zmieniłam klinikę . Niby są tani ale maja taki przemiał ze jak dla mnie to tylko kasa tam się liczyła .

dziewczyny mialyscie silne bole brzucha. dzis sie skonczyl 8 tydzien , eczoraj troche sie zdenerwowalam , moj mama miala wypadek, a dzis cale podbrzusze mnie boli , raz slabiej raz mocniej jak na miesiaczke . zaczynam panikowac :( wzielam nospe ale nic nie pomaga,
Ja tak miałami mam a mam 13tc własnie bóle jak na miesaczke ze bolało raz mocniej raz mniej a czasem pobolewa mnie jeszcze lewa strona kluje nie wiem czy to jajnik czy więzadło czy co

Tak w Białymstoku , zaczynałam od Mrugacza ale wiecznie go nie było i przerobiłam i Grygoruka i Jasińską . Spędziłam tam pół roku i jeździłam ponad 700 km i nie ukrywam ogromne rozczarowanie . Ale co człowiek to opinia .

Ja byłam u Jasinskiej, sympatyczna i nic więcej. Brak jej doświadczenia in my opinion, na szczęście tylko/aż 2 IUI tam, ale ponad 5000 poszło... Tylko torbiel wychodowalam.

Każdy ma inny próg bólu ale miałam bóle dość mocne tak do 10-12tc które łączyły się u mnie z bólami w kości ogonowej . Zaczęłam brać magnez trzy razy dziennie i ustały . Wiem ze rozciąga się tam wszystko i tak ma prawo się dziać . Możesz wziąć tez nospe choć ja nie biorę nospy w ogóle .

reklama
Ja byłam u Jasinskiej, sympatyczna i nic więcej. Brak jej doświadczenia in my opinion, na szczęście tylko/aż 2 IUI tam, ale ponad 5000 poszło... Tylko torbiel wychodowalam.

Dokładnie wszyscy sympatyczni ale bez pomysłu na pacjenta . U Jasińskiej miałam monitoringi .Na pewno nikomu po przejściach i z dużymi problemami nie poleciłabym tej kliniki .

Do góry