reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zrobie w sobote juz mam ustawkę w laboratorium ehhh! To czekanie okropne
To trzymam kciuki. A sikancem sie nie stresuj. Ja bete robilam w 9 dpt i wyszla 286 a na drugi dzien rano zrobilam test chcialam na pamiątkę i ile sie stresu nakadlam bo po chwili dopiero wyszla druga bardzo blada kreska...

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

To lezcie, lezcie jak najdluzej hihi :) hotel darmowy, wyzywienie pewnie ciulowe ale procedura sie chociaz po czesci wroci:)
W moim ubezpieczeniu grupowym jest pobyt w szpitalu w wyniku choroby, wiec póki leżę na patologii to płacą. Jak po cc pójdę na polozniczy to skończy się naliczanie świadczenia

[emoji127] 28.10.2017
I prawidłowo, dosyć pieniędzy wydałaś to teraz będzie na wyprawkę :-p:-p:-p

To trzymam kciuki. A sikancem sie nie stresuj. Ja bete robilam w 9 dpt i wyszla 286 a na drugi dzien rano zrobilam test chcialam na pamiątkę i ile sie stresu nakadlam bo po chwili dopiero wyszla druga bardzo blada kreska...

O matko to rzeczywiście!!!!i to niby poranny mocz! Dokładnie nie ma co trza t w sobote na betę i bedzie wiadomo. Tylko to czekanie...

Ja tez invicta, Kunicki- jestem bardzo zadowolona. Jedyne to, ze on jest mega zajety... i np Pick up kto inny itd. W sobo miałam transfer 4 dniowego zarodka, robiłam teraz sikany i negatyw czy jest szansa...?
Za szybko zrobiłaś przy 5 dniowy beta w 6-8dpt i nie zawsze sikany to wykryje, a Ty jesteś dopiero 5dpt;)

Ja tez tak mam. Jakos sceptycznie podchodze to tego crio. Nie bardzo wierze, ze moze sie udac. Puki co pije duzo wody, bo boje sie, ze po estradiolu mam gesta krew a zadnych lekow poza progesteronem nie mam. Wstawalam dzisiaj w nocy do lazienki 3 razy. Poza tym chyba bierze mnie przeziebienie :/ Zrezygnowalam z kawy i caly dzien przymulona chodze. Do lazienki na "2" tez sie boje isc :p Najlepiej byloby przespac ten okres do bety :)
Ja też kawy od dnia transferu do ust nie wzięłam. Mam kupioną specjalnie taką bezkofeinową, ale jakos nie mam kompletnie na nią ochoty. Wody może az tyle nie pije ale herbatki ziołowe, lipa, melisa na uspokojenie i jakieś dobre soki, bo ta zimna woda nie bardzo mi wchodzi.

reklama

O matko to rzeczywiście!!!!i to niby poranny mocz! Dokładnie nie ma co trza t w sobote na betę i bedzie wiadomo. Tylko to czekanie...

Jestem ciekawa jak to z tymi sikancami jest, czy to zależy od marki/ modelu? Bo mi wychodziły juz poniżej bety 50 [emoji15]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Do góry