Hahaha, kochana jestes... a jak tam dzis u Ciebie? Ja chodzę do roboty zeby nie oszalećJakby nie to ze na 99% jestes w ciazy to bym ci malego kopniaka w kostke poslala za tego sikacza dzisiaj..
reklama
Zrobie w sobote juz mam ustawkę w laboratorium ehhh! To czekanie okropneSikance oszukance! Za wcześnie na sikanca. Moze jutro idz na bete? To bedzie 6 dpt.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieki, zrobie w sob.Sikaniec to jeszcze mógł nie wyjść, zrób betę w piątek lub sobotę ;-)
adunnnia90
Fanka BB :)
To trzymam kciuki. A sikancem sie nie stresuj. Ja bete robilam w 9 dpt i wyszla 286 a na drugi dzien rano zrobilam test chcialam na pamiątkę i ile sie stresu nakadlam bo po chwili dopiero wyszla druga bardzo blada kreska...Zrobie w sobote juz mam ustawkę w laboratorium ehhh! To czekanie okropne
Featherlight76
To lezcie, lezcie jak najdluzej hihi hotel darmowy, wyzywienie pewnie ciulowe ale procedura sie chociaz po czesci wroci
I prawidłowo, dosyć pieniędzy wydałaś to teraz będzie na wyprawkęW moim ubezpieczeniu grupowym jest pobyt w szpitalu w wyniku choroby, wiec póki leżę na patologii to płacą. Jak po cc pójdę na polozniczy to skończy się naliczanie świadczenia
[emoji127] 28.10.2017
O matko to rzeczywiście!!!!i to niby poranny mocz! Dokładnie nie ma co trza t w sobote na betę i bedzie wiadomo. Tylko to czekanie...To trzymam kciuki. A sikancem sie nie stresuj. Ja bete robilam w 9 dpt i wyszla 286 a na drugi dzien rano zrobilam test chcialam na pamiątkę i ile sie stresu nakadlam bo po chwili dopiero wyszla druga bardzo blada kreska...
misis188
TakA czy ja po tej @ w czasie brania tabletek anty będę mogła zrobić posiew aby zobaczyć czy żadnych grzybów nie ma czy to któregoś dnia się robi co myślicie ??
Agnieś191
Za szybko zrobiłaś przy 5 dniowy beta w 6-8dpt i nie zawsze sikany to wykryje, a Ty jesteś dopiero 5dptJa tez invicta, Kunicki- jestem bardzo zadowolona. Jedyne to, ze on jest mega zajety... i np Pick up kto inny itd. W sobo miałam transfer 4 dniowego zarodka, robiłam teraz sikany i negatyw czy jest szansa...?
Featherlight76
Ja też kawy od dnia transferu do ust nie wzięłam. Mam kupioną specjalnie taką bezkofeinową, ale jakos nie mam kompletnie na nią ochoty. Wody może az tyle nie pije ale herbatki ziołowe, lipa, melisa na uspokojenie i jakieś dobre soki, bo ta zimna woda nie bardzo mi wchodzi.Ja tez tak mam. Jakos sceptycznie podchodze to tego crio. Nie bardzo wierze, ze moze sie udac. Puki co pije duzo wody, bo boje sie, ze po estradiolu mam gesta krew a zadnych lekow poza progesteronem nie mam. Wstawalam dzisiaj w nocy do lazienki 3 razy. Poza tym chyba bierze mnie przeziebienie :/ Zrezygnowalam z kawy i caly dzien przymulona chodze. Do lazienki na "2" tez sie boje isc Najlepiej byloby przespac ten okres do bety
reklama
Pixie_Dixie
To trzymam kciuki. A sikancem sie nie stresuj. Ja bete robilam w 9 dpt i wyszla 286 a na drugi dzien rano zrobilam test chcialam na pamiątkę i ile sie stresu nakadlam bo po chwili dopiero wyszla druga bardzo blada kreska...
O matko to rzeczywiście!!!!i to niby poranny mocz! Dokładnie nie ma co trza t w sobote na betę i bedzie wiadomo. Tylko to czekanie...
Jestem ciekawa jak to z tymi sikancami jest, czy to zależy od marki/ modelu? Bo mi wychodziły juz poniżej bety 50 [emoji15]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Podziel się: