reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
w invicie byłam u Kunickiego ale ogrom ludzi tam mnie przerwził i zmienilam klinike:) moze warto wrocic do tego samego lekarza skoro pomógł? :) Jasne ze przyjmiemy! W kupie razniej jak to mawiaja... :)
Ja tez invicta, Kunicki- jestem bardzo zadowolona. Jedyne to, ze on jest mega zajety... i np Pick up kto inny itd. W sobo miałam transfer 4 dniowego zarodka, robiłam teraz sikany i negatyw czy jest szansa...?

@anett96 z jednej strony pomógł ale i naraził mi się bardzo. To on stwierdził podczas usg przy pierwszej ciąży że serduszko przestało bić i zachował się wtedy tak, że mnie dobil. Mi się zawalił świat, byłam załamana itd. A on zamiast mi cokolwiek wytłumaczyć co mam robić, powiedzieć coś czy cokolwiek, to odebrał telefon od swojej mamy i przez 10 minut sprawdzał jej na Ceneo gdzie najtańsza mikrofale kupi... nie zwracając zupełnie uwagi na mnie... ale to prawda, że obydwa udane transfery wykonywał on.
A faktycznie Kunicki też był tam polecany tylko chyba on nie przyjmował w ramach ministerialnego.
A w jakiej klinice teraz się leczysz?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez invicta, Kunicki- jestem bardzo zadowolona. Jedyne to, ze on jest mega zajety... i np Pick up kto inny itd. W sobo miałam transfer 4 dniowego zarodka, robiłam teraz sikany i negatyw czy jest szansa...?
Ja przy obydwu ciazach miałam negatywne sikance nawet kiedy ciąża była już potwierdzona podwójna beta. Więc szansa jak najbardziej jest! Kiedy beta?

Ja przy obydwu ciazach miałam negatywne sikance nawet kiedy ciąża była już potwierdzona podwójna beta. Więc szansa jak najbardziej jest! Kiedy beta?

Pierwsza weryfikacja wczoraj, beda 4,estriadoll 2800, prog 34, druga weryfikacja sobota... no wlasnie dziwne te testy nie wiem po co mi te emocje ahhhh

Sikance oszukance! Za wcześnie na sikanca. Moze jutro idz na bete? To bedzie 6 dpt.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry