reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja histero robie w szpitalu na nfz. Dzwonię w pierwszy dzień @ i się umawiam w tym samym cyklu. Wiadomo, nie trwa to 2h jak w klinice tylko cały dzień, a ostatnio nawet kiblowałam 2 dni bo anestezjog nie wyrabiał, ale 2 klocki w kieszeni :)
Jak coś będę wiedzieć to oczywiście dam znać :)
Ja po dzisiejszych przebojach mam ochote wymiotowac jak slysze szpital i nfz... zapizdziale dupki :(

W moim ubezpieczeniu grupowym jest pobyt w szpitalu w wyniku choroby, wiec póki leżę na patologii to płacą. Jak po cc pójdę na polozniczy to skończy się naliczanie świadczenia

[emoji127] 28.10.2017
To lezcie, lezcie jak najdluzej hihi :) hotel darmowy, wyzywienie pewnie ciulowe ale procedura sie chociaz po czesci wroci:)

To w takim razie trzymam mocno kciuki,a mozesz mi przypomnieć co u Was bylo skierowaniem do ivf? I ktory transfer ?
Moim problemem jest hiperprolaktynemia,niedrożny jajowód,zespół LUF czyli niepękające pęcherzyki owulacyjne i wrogi śluz.To tyle co zdążyłam zdiagnozować.Oprócz tego wszystkiego wiem, że rośnie mi mięśniak,a jestem już po jednej operacji usuwania mięśniakow w 2013 roku i to było mega trudne przeżycie.Cudem uratowana i zachowana macica dzięki wspaniałej pani doktor,która bawiła się w wycinanie tego dziadostwa.Z nasieniem na szczęście wszystko dobrze.A podejście moje drugie tzn drugi transfer po jednej stymulacji.

Miło było poznać [emoji847] Daj znac jaki Ci wyjdzie progesteron , bo jestem ciekawa czy tylko ja mam malutki ... 13 ng [emoji848]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Zawsze lepiej razem :-) Mi tez bylo milo poznać i szybciej czas płynął.Ja jeszcze wyniku z wczorajszego badania nie sprawdzilam.Muszę się ogarnąć i sprawdzić, a znowu hasła do SYNEVO nie pamiętam.

reklama
Do góry