reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

U mnie stymulacja i transfer w jednym cyklu odpadają - hiperka. U lekarza jeszcze nie byłam - czekam na wyniki ze szpitala, ale chyba na piątek się umówię bo beta już 0,2 a @ nie ma. Przed szpitalem mi mówiła że transfer za 3 cykle, ale stymulację możemy robić wcześniej. Tylko nie wiem czy ten cykl od szpitala to już jest pierwszy, czy ten po @ będzie pietwszy.
Tu juz nie pomoge ale za to jak sie czegos dowiesz to chetnie poczytam co ci lekarz powiedzial :) zastanawiam sie, czy nie umowic sie do mojej poprzedniej gin, ona byla chyba najbardziej rzeczowa lekarka z tych wszystkich capow na jakich trafiam. Moze tez bym sobie zrobila histero przed kolejnym podejsciem, po pierwsze ze wzgl na to poronienie a po drugie zeby spr czy mi polip nie probuje odrosnac i wgl zeby miec pewnosc ze jesy ok... tylko znowu to 2tys... :( kurde z tym hajsem... czlowiek robi caly miediac po czym wydaje cala wyplate w kilka minut...

reklama
Matko cały dzień mnie tu nie było A Wy drukujecie jak szalone :) A więc tak .. 25.10 wizyta w nowej klinice i zaczynamy od początku:) JUŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ:)
To super, prawie miesiac przerwy po stymulacji ci sie przyda i od razu pojedziecie z koksem:) no to zbieramy sily na koncowe roku...

Tu juz nie pomoge ale za to jak sie czegos dowiesz to chetnie poczytam co ci lekarz powiedzial :) zastanawiam sie, czy nie umowic sie do mojej poprzedniej gin, ona byla chyba najbardziej rzeczowa lekarka z tych wszystkich capow na jakich trafiam. Moze tez bym sobie zrobila histero przed kolejnym podejsciem, po pierwsze ze wzgl na to poronienie a po drugie zeby spr czy mi polip nie probuje odrosnac i wgl zeby miec pewnosc ze jesy ok... tylko znowu to 2tys... :( kurde z tym hajsem... czlowiek robi caly miediac po czym wydaje cala wyplate w kilka minut...

Ja histero robie w szpitalu na nfz. Dzwonię w pierwszy dzień @ i się umawiam w tym samym cyklu. Wiadomo, nie trwa to 2h jak w klinice tylko cały dzień, a ostatnio nawet kiblowałam 2 dni bo anestezjog nie wyrabiał, ale 2 klocki w kieszeni :)
Jak coś będę wiedzieć to oczywiście dam znać :)

reklama
Do góry