reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Biorę od 3dc estrofem. W razie gdyby się wchłonęły to żeby nie stracić cyklu...ale prawy jajnik czuje coraz bardziej
Nie wiem jak u ciebie ale u mnie im bardziej bolaly lub kluly jajniki tym mniej sie tam dzialo. A owulacja po lekach, torbiele i nawet stymulacja gdzie roslo po ok 8 pecherzykow na jednym jajniku byly bezbolesne i niezauwazalne. Wiec troche tak na odwrot jak powinno byc chyba...

Nie wiem jak u ciebie ale u mnie im bardziej bolaly lub kluly jajniki tym mniej sie tam dzialo. A owulacja po lekach, torbiele i nawet stymulacja gdzie roslo po ok 8 pecherzykow na jednym jajniku byly bezbolesne i niezauwazalne. Wiec troche tak na odwrot jak powinno byc chyba...
Mam nadzieję że u mnie tez tak będzie :-) troche podnioslas mnie na duchu...dziękuje :-*
A ty jak sie czujesz ? Wiesz juz czy napewno bedziesz musiala robić przerwe ? Ja rozumiem Cie najlepiej ze stracone cykle są najgorsze...

Mam nadzieję że u mnie tez tak będzie :-) troche podnioslas mnie na duchu...dziękuje :-*
A ty jak sie czujesz ? Wiesz juz czy napewno bedziesz musiala robić przerwe ? Ja rozumiem Cie najlepiej ze stracone cykle są najgorsze...
Narazie musze poronic do konca... nie sadzilam ze to moze tyle trwac... w piatek ide to tego szpitala w ktorym babka uznala ze lyzeczkowanie nie bedzie potrzebne na kontrolne usg i zrobie tez bete, potem zobacze co dalej... a Tobie zycze zeby te cholery zniknely calkiem i zebys spokojnie mogla przytulic malenstwo :)

reklama
Do góry