reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja jak miałam 7mm to zapadła decyzja o transferze, który odbył sie tydzień później. Także uważam, że wszystko jest dobrze.
Też tak sądzę !!:laugh2:
Endo jest ok, ma jeszcze dużo czasu aby podgonić :-) a tak poza tym to właśnie koszt u mnie tez chyba miał być taki wysoki coś z tym mrożeniem z tego co pamiętam, @M@agda zdecydowanie mniej płąciła... i od czego aż taka ogromna różnica zależy??
Gdzie się leczysz?

Lo matko, ales zaplacila...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Gdybym mogła cofnąć czas to podjęłabym dokładnie taką sama decyzję nawet jeśli koszty byłyby dużo wyższe ..
Ja dość ciężko zniosłam stymulacje .więc w moim przypadku uważam to za słuszną decyzję :rolleyes2:

Ostatnia edycja:
reklama
Też tak sądzę !!:laugh2:

Gyncentrum Katowice

Gdybym mogła cofnąć czas to podjęłabym dokładnie taką sama decyzję nawet jeśli koszty byłyby dużo wyższe ..
Ja dość ciężko zniosłam stymulacje .więc w moim przypadku uważam to za słuszną decyzję :rolleyes2:
Bynajmniej nie chcialabym cie przekonywac do zmiany decyzji. Uwazam tylko, ze bardzo duzo.

Bynajmniej nie chcialabym cie przekonywac do zmiany decyzji. Uwazam tylko, ze bardzo duzo.

Magda dobrze wiesz że przy tych wszystkich wydatkach 2 tyś to pikuś :-D
Wcześniej byłam w invimed Katowice i mimo ze mają dużo niższe ceny dla mnie porażka na całej lini ! Wolę dopłacić i mieć spokój ducha :)

Ooo Matko !! Ale Wy dzisiaj piszecie !! Tempo jak szalone ...dobrze że w korku stałam ( prawie jak w kawale: drogi mężu stoję w korku, spóźnię się ! A długi ten korek ?? Nie wiem stoję PIERWSZA) :rolleyes:

A tak w ogóle to skleroza mnie dopadła i to ostra!! Miałam dziś wizytę :errr: iiii... Uwaga uwaga w 9dc Endo ponad 7mm a lekarz znowu mnie straszył że to bardzo słabo i transferu może nie być !! No hallo :confused: przy dobrych wiatrach to ja mam jeszcze prawie 10 dni to musi pogonić!!:biggrin2: W poniedziałek znów wizyta ;) i znowu inny dr :-D zwariuje!!!:rofl2::rofl2:

@walczaca o szczescie ja w tym cyklu będę zapladniać zamrożone oocyty więc dam Wam znać jak to faktycznie jest z jakością ;) co do ceny za 9 komórek zapłaciłam 1900 zł
Jak dla mnie 7mm na 9dc jest super. Zobacz ja tez lece na sztucznym tak jak pisalam wczesniej w 17dc bylo 7,7mm i lekarka mowila, ze wszystko super. Wydaje mi sie, ze przeciez na sztucznym mozesz miec crio pozniej, jak juz endo bedzie odpowiednie.

To byl ostatni, 3 trzydniowy. Do jutra go obserwuja... dzieki dziewczyny.
A mialam.tylko 3 przez moja glupote... balam sie,ze sie uda zbyt szybko i mialam.mala.stymulacje aby bylo tylko trzy jajka...
No wiec ja na wlasne życzenie... ehhh. Jasne,ze walczymy. Mam nadzieje ze w październiku bede juz mogla.
Tylko m przestal brac suplementy bo kiepsko sie czul,i nie dawaly one odpowiedniej poprawy :/ takze nie wiem czy nie bedzie jeszcze gorzej... ;-(
Trzymaj się Kochana.Domyślam się jak boli porażka.Musisz zbierać siły na dalszą walkę, uzbroić się w cierpliwość i mocno wierzyć w to że sie uda.

reklama
kufa no!
Masz jakieś jeszcze czy cała procedura od nowa?

Moja mądra koleżanka od papierosów wczoraj mi powiedziała, że nie zachodzę, bo za bardzo chcę. powinnam wyluzować i odpuścić...Zacznę jak ona- piwo codziennie i zacznę palić. Może się k...uda
Jak mam wyluzować, jak wiem, że jestem zepsuta i mąż też? i to się nie naprawi, nie zniknie...a z czasem dojdą inne problemy...
I na tym wyluzowaniu emerytura mnie zastanie i meopauza
Łatwo takiej mówić,jak bezwysiłkowo zachodzi.Jednak jej mądrości nijak sie mają do naszych problemów,ja też takie rady usłyszałam, że mam się napić,wyluzować na wakacje wyjechać.Tylko ja doskonale wiem,że to nic nie da, tylko wkurza takie gadanie bez sensu.

Do góry