reklama
dżoasia
Fanka BB :)
użalanie się nad sobą nie pomaga... przychodzą gorsze chwile i lubie sobie popłakać ale poza tym trzeba się jakoś trzymać...Dżoasia dziś się dowiaduję co u Ciebie.Tak mi przykro.Skąd Ty czerpiesz siłę na żarty jeszcze?Jestem pełna podziwu dla Twojej siły i optymizmu i wiary,że lepsze jeszcze nastąpi.
kredka82
[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji24][emoji24][emoji24]strasznie mi przykro...No więc dziewczyny cudu nie ma, Maleństwo odeszło... beta spadła o połowę w jakieś 17godz...
Żegnaj Aniołku...
Takie to wszystko niesprawiedliwe
walczaca o szczescie
Jestem z Toba. Ściskam,płaczę... trzymaj się dzielnie!No więc dziewczyny cudu nie ma, Maleństwo odeszło... beta spadła o połowę w jakieś 17godz...
Żegnaj Aniołku...
tamiza
Jeśli mogę wiedzieć to co jest nie tak z Twoim M ? Mój ma azoospermie a przy biopsji wyszło ze morfologia ok tylko brak ruchu postępowego ... Już niedługo okaże się czy 3 miesiące suplementacji + plastry chłodzące przyniosły zamierzony efektSłyszałam,znajomej pomógł jednak u nich nie bylo chyba wiekszych problemow czy zaleceń do in vitro. W sensie troche ją poprawil hormonalnie,ustawil jej cykl i mówił koedy sie kochac... mialam sie wybrac do niego,ale po wynikach m doszlam do wniosku ze to bez sensu
M@gda
Moderatorka
Bardzo, bardzo mi przykro...No więc dziewczyny cudu nie ma, Maleństwo odeszło... beta spadła o połowę w jakieś 17godz...
Żegnaj Aniołku...
Ropuszka666
20% tylko ?? Ale to przez te obciążenia chorobowe czy jak ?
U mnie mówili w klinice że 90 % będzie ok .. Mam taka nadzieję !!
Z zamrożonych metodą witryfikacji komórek jajowych kobiet przed 30-tym rokiem życia, prawie 20 proc.,po rozmrożeniu, zapłodni się. W przypadku starszych jajeczek szanse na to, że powstanie z nich zarodek, spadają do 10 proc. Roger Lobo, prezydent ASRM (American Society for Reproductive Medicine)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
tamiza
Strasznie mi przykro !! Na prawdę nie wiem co mam więcej powiedzieć ....No więc dziewczyny cudu nie ma, Maleństwo odeszło... beta spadła o połowę w jakieś 17godz...
Żegnaj Aniołku...
reklama
dżoasia
nic nie mówcie...Strasznie mi przykro !! Na prawdę nie wiem co mam więcej powiedzieć ....
Podziel się: