reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ooo Matko !! Ale Wy dzisiaj piszecie !! Tempo jak szalone ...dobrze że w korku stałam ( prawie jak w kawale: drogi mężu stoję w korku, spóźnię się ! A długi ten korek ?? Nie wiem stoję PIERWSZA) :rolleyes:

A tak w ogóle to skleroza mnie dopadła i to ostra!! Miałam dziś wizytę :errr: iiii... Uwaga uwaga w 9dc Endo ponad 7mm a lekarz znowu mnie straszył że to bardzo słabo i transferu może nie być !! No hallo :confused: przy dobrych wiatrach to ja mam jeszcze prawie 10 dni to musi pogonić!!:biggrin2: W poniedziałek znów wizyta ;) i znowu inny dr :-D zwariuje!!!:rofl2::rofl2:

@walczaca o szczescie ja w tym cyklu będę zapladniać zamrożone oocyty więc dam Wam znać jak to faktycznie jest z jakością ;) co do ceny za 9 komórek zapłaciłam 1900 zł

reklama
Ooo Matko !! Ale Wy dzisiaj piszecie !! Tempo jak szalone ...dobrze że w korku stałam ( prawie jak w kawale: drogi mężu stoję w korku, spóźnię się ! A długi ten korek ?? Nie wiem stoję PIERWSZA) :rolleyes:

A tak w ogóle to skleroza mnie dopadła i to ostra!! Miałam dziś wizytę :errr: iiii... Uwaga uwaga w 9dc Endo ponad 7mm a lekarz znowu mnie straszył że to bardzo słabo i transferu może nie być !! No hallo :confused: przy dobrych wiatrach to ja mam jeszcze prawie 10 dni to musi pogonić!!:biggrin2: W poniedziałek znów wizyta ;) i znowu inny dr :-D zwariuje!!!:rofl2::rofl2:

@walczaca o szczescie ja w tym cyklu będę zapladniać zamrożone oocyty więc dam Wam znać jak to faktycznie jest z jakością ;) co do ceny za 9 komórek zapłaciłam 1900 zł
Ja jak miałam 7mm to zapadła decyzja o transferze, który odbył sie tydzień później. Także uważam, że wszystko jest dobrze.

Endo jest ok, ma jeszcze dużo czasu aby podgonić :-) a tak poza tym to właśnie koszt u mnie tez chyba miał być taki wysoki coś z tym mrożeniem z tego co pamiętam, @M@agda zdecydowanie mniej płąciła... i od czego aż taka ogromna różnica zależy??
Gdzie się leczysz?

Lo matko, ales zaplacila...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

też ciągle o niej myślę..."poznałam" ją na forum Staraczki 2017 i wiem, że potem przeszła tu...ale jakoś chyba urwały się wpisy...
Dokładnie tak samo. Byłam na Staraczkach z nią i się zżyłam bo miała ten problem co ja zrosty itp. Pisałam do niej wiadomość prywatną jakiś czas temu ale nie odpisała.

reklama
Do góry