reklama
M@gda
Moderatorka
Jak bedziesz w.wawie i bedzie ci sie nudzic bo bedziesz miala troche wolnego czasu to daj znac - moglybysmy sie.spotka o ile bede w wawie. przypomnij mi ktora klinike ostatecznie wybralas?Aaa Czyli normalnie a wizyty przed stymulacja normalnie platne. Moze to i dobrze ze wszystko na raz a nie pozniej jezdzenie z pelnym portfelem. W Ol nie bylo problemu bo do samochodu i pojechali ale teraz to pewnie nie raz mi soe zdarzy kechac pociagiem w dupie mam te korki z powodu remontow czy to do Gdanska czy do Warszawy
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
hope322
Fanka BB :)
Kciuki zacisnieteDziewczynki trzymajcie kciuki 8.40 mam ostatnie podgladanie jajeczek przed punkcja. Oby podrosly..
Powodzenia ja już mam glukozę za sobą (w środę robiłam)... Fuj.... Wczoraj odebrałam wyniki... I chyba wyszły ok...Aaa zaspalam i juz jade z mezem na glukoze. Czy ktos moglby wrzucic kalendarz bo dzis sporo wizyt o ile pamietam.
A jak dzisiaj u ciebie!? Jak krwawienie?!Pewnie ze bede... tylko teraz pewnie znowu jakas przymusowa przerwa a tego nie lubie... znowu taka pustka... jakos nie dotarlo do mnie ze bylam w ciazy i nie dociera to co sie stalo wczoraj... jakby to zupelnie kogos innego dotyczylo... jak jakis pieprzony film bez happy endu...
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
dżoasia
Kochana co ty gadasz w obrazie usg polipy sa widoczne w fazie okoloowulacyjnej, wtedy kiedy endo jest grubsze i powinnno byc trojlinijne jest opcja zeby spr czy jest jednorodne. Polipow nie widac we wczesnej fazie. Ja to slyszalam od 3 lekarzy i tez w internecie znajdziesz takie info. Fakt faktem, histero robi sie w pierwszej fazie cyklu ale ja mialam po 20dc - mialam cykle bezowulacyjne bez stymulacji wiec i endo bylo cienkie. W pierwszej fazie cyku zeby zobaczyc polip mozna srobic SIS ale to juz kosztuje kilka stowekMój gin wykrył u mnie 2 polipy, co prawda malutkie, ale mówił mi, że koniecznie trzeba je usunąć, bo albo będzie problem z zagnieżdżeniem, albo z poronieniem. Chciałam je usunąć i zapisałam się na NFZ, ale histero wypadła w środku cyklu a zalecana jest w fazie początkowej. U mnie podczas histero endo było już grube i dr powiedział, że prawdopodobnie te polipy się urwały. Natomiast mi się wydaje, że po prostu endo było już za grube i poprostu nie było ich widać.
@dżoasia A Ty robiłaś usg ostatnio w 2 lub 3 dc? Bo te gowniane polipy lubią odrastac.
Bo u mnie doktorek w klinice przed krio to robił mi dopiero w połowie cyklu. Teraz muszę iść do mojego gina nie z kliniki w pierwszych dniach cyklu żeby spr czy faktycznie nie ma tych polipow.
dżoasia
Jeszcze plamie ale juz malutko, tylko dalej sa w tym takie male skrzepy. Ladny syf...Powodzenia ja już mam glukozę za sobą (w środę robiłam)... Fuj.... Wczoraj odebrałam wyniki... I chyba wyszły ok...
A jak dzisiaj u ciebie!? Jak krwawienie?!
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Bylam juz na becie w klinice i kolo 11 maka dzwonic po konsultacji z lekarzem. Coz... w zasadzie to czeksm tylko na decyzje zeby odstawic leki...
dżoasia
Ja na miescie... no i nie umiem...Dziewczyny, prosze , wstawcie chociaz wizytujace dzis.
reklama
dżoasia
Mialam to pisac ze niepotrzebnie naskoczylyscie na mnie wtedy ale coz... wiadomo ze niechcialyscie zle... dziekuje ze Was mamGłowa się broni przed rzeczywistością...Jak krwawienie? Dzisiaj idziesz do lekarza czy tylko betę masz zrobić? Eh wszystkie Cię skrzyczalysmy a kobieca intuicja coś przeczuwala....Ale wiesz o co chodzi...żeby nie zamykać się na kolejne możliwości, żeby poprzez przeszlosc i zle doświadczenia nie zamykac sobie przyszlosci...
---23tc---
Podziel się: