reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@dżoasia ja nie chcę źle, nie chcę się wymądrzać ale jak sama wyczaiłaś kroplówki te podaje "nabijają kasę" żonie doktorka. One na pewno są skuteczne ale tak jak mówie może u Ciebie wystarczą jakieś sterydy, intralipid czy cos innego i zaskoczy. To Tyle a decyzja i tak nalezy do Ciebie. Nawet jak teraz potwierdzi się czarny scenariusz to organizm musi się oczyścić i w tym czasie jestem w stanie zaliczyć wizytę u immunologa i on da Ci dodatkowe wskazówki. Na mnie oni ni mieli kompletnego pomysłu. Poroniłam to po prostu zarodek musiał być kiepski, niech pani przyjedzie za 2 miesiące to rozpiszemy leki żeby się Pani na refundację załapała bo obawiali się że z końcem rządowego programu wezmą rónież refundację leków. Nie zalecili żadnych dodatkowych badań nic. Tylka ja z Twoim lekarzem nigdy styczności nie miałam więc nie chcę wszystkich do jednego wora wrzucać

reklama
Ja właśnie amoksiklav teraz biorę. To to samo co augumentin czy amoteks.
Nie wiem czy przez to g. Nie mam spier...jajowodu. Bo najpierw dostalam lek na grzybice ale dalej swędziało a potem dopiero zrobil dr posiew i wtedy wyszlo...także prawie 2 mce lazilam z gronkiem...
Niby 2 ginow mówi że infekcje pochwy nie powinny mieć wpływu. Że było jakieś zapalenie wew.maciczne...bezobjawowe...bo ja nic nie czułam...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój też tak robi. po spacerku idzie do łazienki na chodnik i czeka kiedy prysznic wezmę a potem jak za długo jeszcze przed tv to mi usiądzie przed tv i będzie patrzył na mnie i mruczal że do sypialni czas :) Kochany szkrab :D
Ja jak tylko siądę na kanapę to od razu jest przy mnie i sie tuli a pod prysznicem jak jestem to najczęściej staje na dywaniku przed kabina i mnie podgląda:) Świntuch jeden:p tylko gdyby to był jeszcze pies a ja byłabym ze 10-15 kg szczuplejsza to bym jeszcze zrozumiała:) Ale ona przeciez kocha mnie bezwarunkowo i dla niej jestem ideałem kobiety:p Moja krew:)
Kiedyś biłam się na żarty z moim M i ona mnie broniła, moja mama przyszła i chciała ją zabrać to tak ja obszczekała a potem się szybko za mną schowała i tylko pyszczek wystawiała:) cały mój świat.

Dokładnie. Też mam obawy aby leki kupować poza apteka...nigdy nie ma pewności jak były przechowywane

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
suplementy kupuję w aptekach internetowych ale jednak leków do stymulacji czy po transferze bym sie bała od kogos odkupować. A właśnie dziś sprawdziłam że mam 2 przeterminowane bemfole w domu;/ data warzności do 09/2017 a myślałam że choć te prawie 400 zł mi zostanie w kieszeni bo ładnie na niej sie stymulowałam a tu dupa

w aptece tak, sama kupuje tak m.in. profertil dla męża ale z jakichs ogoszeń bałabym sie kupić leki.
ja sama mam leki za ktore troche zapłaciłam i leża bo okazało sie ze brac ich nie musze a apteka nie przyjmuje zwrotow.. wdziałam ze niektore kobiety sprzedaja na forach ...ale ja sie boje ...

reklama
Do góry