kredka82
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro[emoji24][emoji24][emoji24]Caly czas krwawie. Ale lekow na zahamowanie powiedzial ze nie da bo to za duzo i zeby sie zakrzepica nie zrobila...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykro[emoji24][emoji24][emoji24]Caly czas krwawie. Ale lekow na zahamowanie powiedzial ze nie da bo to za duzo i zeby sie zakrzepica nie zrobila...
Kurcze a jest mozliwosc jakiegos powiklania po tym wczorajszym? Ktorybto byl tc?No wlasnie nic mi sie nie dzialo. Nawet zadnego plamienia nigdy nie mialam. Szok. I qwa pech taku ze na poczatku mialam isc na te immunoglobiny dzisiaj ale wykombinowalam wolne na wczoraj. Moze by mi 4 tysie zostaly na nastepny transfer a tak to duppa. Ani hajsu ani dziecka.
Mam nadzieje ze nic sie nie bedzie dzialo... 17dpt to chyba koniec piatego..Kurcze a jest mozliwosc jakiegos powiklania po tym wczorajszym? Ktorybto byl tc?
Porazka z tymi fajkami... i redsa rozumiem ze tez by wypila? Szoda slow...Chciałam się dziś upic. Ona lubi pić. Ale już przez tel pytam co kupić a ona że redsa...i k. Nwa wiedziałam normalnie wiedziałam!
Ale fajki dalej pali...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro [emoji24][emoji24][emoji24]@dżoasia rany!!!!!! Brak mi słów. Weszłam na forum na sek i przeczytałam tylko co Cię spotkało i nie wierzę! !!
Dziewczyny u mnie znowu klapa beta < 1.2 , w sobotę powtórzę, ale na cud nie liczę....
Nie brałam. Pytałam gina o jakieś globulki to mówił ze nie ma nic z tym antybiotykiem na które są wrażliwe moje e.coli..
Zadzwoniłam dzisiaj czy się coś nie zwolniło i jadę jutro!!
Ja biorę Augumentin albo analogiczny zamiennik. Biorę go już trzeci raz pod rząd. Najpierw miałam e. faecalis, potem dodatkowo e. coli, teraz sama e. coli została. Cały czas wrażliwe na ten antybiotyk.
Dziekuje!!!Dziewczyny wielkie kciuki @iwcia82 czy Ty masz dziś też wizytę? Jeśli tak to życzymy żeby lekarz Cię uspokoił że wszystko będzie dobrze! @Isia25 powodzenia oby jajca dorodne były! @Mruch Kochana kciuki za badanie trzymaj się dzielnie! @asinka89 wysokiej bety do nieba! @marg88 kciuki za ten ważny dzień udanego jajobrania[emoji6]
---23tc---
Musimy działać jak zle myśli się człowiekowi w głowie roją. Ale to z dobrego serca. Ja sama bardzo przeżyłam to co się wczoraj stało. Nawet mężowi opowiadałam jak mi przykro że musisz przez to przechodzić...Ale czekamy na betę może nas pozytywnie zaskoczy!Mialam to pisac ze niepotrzebnie naskoczylyscie na mnie wtedy ale coz... wiadomo ze niechcialyscie zle... dziekuje ze Was mam