Ja chodzę do Pierzynskiego jak dla mnie ekstra lekarz i tak robią transfer w szpitalu a skąd jesteś ?Hej[emoji6]U kogo chodzisz w Białym? Ja do Artemidy i dr Zbrocha.
Oni właśnie in vitro wiem że w szpitalu robią...
Bo w Bocianie chyba wszystko na m-cu mają...chodziłam wcześniej do dr Pietrzyckiego. On dał mi skierowanie na laparoskopie. I tak trafiłam do Zbrocha bo chciałam się skonsultować bo on w szpitalu pracuje i też robi laparo...
No i ustaliliśmy inny plan. Ale nie wiem czy nie zmodyfikuję go na bardziej skuteczne działania...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Byłam u prof Wolczynskiego 2 nieudane transfery teraz chodzę do Kriobanku i dr Kaczyńskiej inne podejście i inny planHej[emoji6]U kogo chodzisz w Białym? Ja do Artemidy i dr Zbrocha.
Oni właśnie in vitro wiem że w szpitalu robią...
Bo w Bocianie chyba wszystko na m-cu mają...chodziłam wcześniej do dr Pietrzyckiego. On dał mi skierowanie na laparoskopie. I tak trafiłam do Zbrocha bo chciałam się skonsultować bo on w szpitalu pracuje i też robi laparo...
No i ustaliliśmy inny plan. Ale nie wiem czy nie zmodyfikuję go na bardziej skuteczne działania...
Joaszka
Fanka BB :)
Białystok[emoji6]Ja chodzę do Pierzynskiego jak dla mnie ekstra lekarz i tak robią transfer w szpitalu a skąd jesteś ?
Joaszka
Ale też masz jedno dziecko już? I starasz się o 2?Czuje to samo ... ale jakos walcze z tym juz czwarty rok i ciagle mi to w glowie siedzi
Agnieś191
1 tabletke, tylko, że mi lekarz sam to przepisał.Zastanawiam sie czy nie zalatwic sobie i na swoja reke wziac przed transferem. Ktorasbz was brala bez porozumienia z lekarzem?
dżoasia
Zla ja i niedobra, nie wpisalam sie bo ile ile mozna sie wpisywacZylwi, juz dziś życzylam powodzenia. A dżoasia dziś bety nie robisz? I chyba ktos jeszcze na betę się dziś wybierał. Dziewczyny przyznawać się kto taki zły i niedobry i się nie powpisywal
Reszcie udanego dnia
I sorki, że dziś tak późno mam dostęp do kompa![]()
WIEM!!! "A nie mowilyscie???!!!"
Ostatnia edycja:
reklama
lubię to i nic więcej nie mówię, bo znowu dostanę ochrzanZla ja i niedobra, nie wpisalam sie bo ile ile mozna sie wpisywacbylam ale w tym calodobowym czyli innym niz w piatek i zastanawiam sie nad tym jakie moga byc roznice w wynikach jak badanie jest robione na 2 roznych aparatach... dzis ladny wynik 560 czyli 103% od piatku.
WIEM!!! "A nie mowilyscie???!!!"
Podziel się: