walczaca o szczescie
Fanka BB :)
No a jak tym bardziej,że ma 5 lat
Zna się dziewczyna Będziesz mieć prywatną instruktorkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zna się dziewczyna Będziesz mieć prywatną instruktorkę
@zylwia powodzenia i udanego transferu [emoji4][emoji110]
Hej[emoji6]U kogo chodzisz w Białym? Ja do Artemidy i dr Zbrocha.W USK Białystok dostaniesz przed transferem zastrzyk ale na prof zawsze musisz czekać ....
Z M gdzieś tam wcześniej była rozmowa. Wczoraj też go zagadałam. Boi się tak samo jak ja ale też o tym myśli...Witaj i tutaj))
Jest na tej str wiele osob ktorym wielokrotne iui sie nie udalo a 1ivf tak ....
[emoji110]moze pogadaj tez wkrotce z mezem przy ciastku co on na ten temat ,,,bo ponowne iui i testy negatywne to musi byc stres ,,, mi od razu odradzono iui mimo ze tsh tylko wyzszy byl a diagnoza wpisane idiopatyk, bralam lek i 1ivf udane i probuje na odwrot teraz ( naturalnie[emoji28][emoji28][emoji854])
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Z M gdzieś tam wcześniej była rozmowa. Wczoraj też go zagadałam. Boi się tak samo jak ja ale też o tym myśli...
Wiecie,mam takie głupie uczucie że mając już jedno zdrowe dziecko nie powinnam chcieć więcej. Zwłaszcza że wszystkie znaki wskazują że los,natura nie chcą żebym była w ciąży. Że wszystkie moje działania są na siłę,na przekór...
Im bardziej chcę tym bardziej się pierdzieli...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom