reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzień dobry dziewczyny nawet ładny dzień ;) właśnie sie wybieram do kościoła zaraz trzeba zupę z wyrka ściągnąć ;) życzę wszystkim miłego dnia wysokich bet i udanych wizyt ;)

W USK Białystok dostaniesz przed transferem zastrzyk ale na prof zawsze musisz czekać ....
Hej[emoji6]U kogo chodzisz w Białym? Ja do Artemidy i dr Zbrocha.
Oni właśnie in vitro wiem że w szpitalu robią...
Bo w Bocianie chyba wszystko na m-cu mają...chodziłam wcześniej do dr Pietrzyckiego. On dał mi skierowanie na laparoskopie. I tak trafiłam do Zbrocha bo chciałam się skonsultować bo on w szpitalu pracuje i też robi laparo...
No i ustaliliśmy inny plan. Ale nie wiem czy nie zmodyfikuję go na bardziej skuteczne działania...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, dawno mnie tu nie bylo. Po prostu ucieklam:crazy:
Mialam transfer w grudniu ale skonczyl sie poronieniem pod koniec stycznia. Teraz mysle znow o transferze, duzo zmienilo sie w moim zyciu po poronieniu, zmienilam jedzenie, zaczelam cwiczyc, pojechalam na oboz Chodakowskiej aby odreagowac ... i teraz jestem spowrotem. Sa efekty bo z kompletnie nie regularnego cyklu teraz trwa jakies 45 dni :)

Chcialabym przystapic do transferu moich zamrozonych zarodkow w nastepnym cyklu jak sie uda, bo nie wiem czy nie bedzie to w tym samym terminie co wakacje w pazdzierniku! Mam pytanie jak mieliscie transfer to w jakim dniu cyklu to bylo???

Witaj i tutaj;)))

Jest na tej str wiele osob ktorym wielokrotne iui sie nie udalo a 1ivf tak ....
[emoji110]moze pogadaj tez wkrotce z mezem przy ciastku co on na ten temat ,,,bo ponowne iui i testy negatywne to musi byc stres ,,, mi od razu odradzono iui mimo ze tsh tylko wyzszy byl a diagnoza wpisane idiopatyk, bralam lek i 1ivf udane i probuje na odwrot teraz ( naturalnie[emoji28][emoji28][emoji854])

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Z M gdzieś tam wcześniej była rozmowa. Wczoraj też go zagadałam. Boi się tak samo jak ja ale też o tym myśli...

Wiecie,mam takie głupie uczucie że mając już jedno zdrowe dziecko nie powinnam chcieć więcej. Zwłaszcza że wszystkie znaki wskazują że los,natura nie chcą żebym była w ciąży. Że wszystkie moje działania są na siłę,na przekór...
Im bardziej chcę tym bardziej się pierdzieli...

reklama
Z M gdzieś tam wcześniej była rozmowa. Wczoraj też go zagadałam. Boi się tak samo jak ja ale też o tym myśli...

Wiecie,mam takie głupie uczucie że mając już jedno zdrowe dziecko nie powinnam chcieć więcej. Zwłaszcza że wszystkie znaki wskazują że los,natura nie chcą żebym była w ciąży. Że wszystkie moje działania są na siłę,na przekór...
Im bardziej chcę tym bardziej się pierdzieli...

Czuje to samo ... ale jakos walcze z tym juz czwarty rok i ciagle mi to w glowie siedzi

Do góry