reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
KONIEC
Moj jedyny zarodek przestał się rozwijać...
A mnie serce za raz peknie....
Kazali umówić wizytę do dr w celu omówienia hodowli..
Umowie zobaczę co powie...czy jakoś wytłumaczy...

Tak strasznie mi przykro!!! Nie wiem jak Ci pomoc - musisz jakoś to przetrwać! Zobaczysz jeszcze Ci się uda. Ważne żebyście z lekarka wyciągnęli jakieś wnioski i przy następnej próbie bedzie lepiej. Wiem ze teraz nieważna co każda z nas powie i napisze, ból jest tak silny ze na każdy komentarz i pocieszenie będziesz czuła jeszcze większa rozpacz i złość. Pamiętaj ze nie jesteś sama, wszystkie tu walczymy i każda porażkę traktujemy prawie jak własną! Upij sie, zapal, powyklinaj na cały świat. Zakop sie na jakiś czas w łóżku. A potem głowa do góry i przenosimy góry! Jeśli my tego nie zrobimy to nikt za nas tego nie zrobi! Trzymaj sie!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny powodzenia na wizytach!

Ja juz od 3 nie spie... znowu... boli mnie gorna czesc kosci udowej ktora laczy sie gdzies z boku tak bardziej od strony posladka niz biodra. Poszlam sobie pochodzic po domu, wstawilam chleb do wyrastania, zrobilam sobie meliske z miodem i tak siedze... boje sie m obudzic bo go jakies grypsko wczoraj zbieralo i chce zeby sie wyspal przed praca.

Ja też kiedyś miałam takie bóle. Bez poduszki między nogami nie szło wyleżeć. Przeszło po antybiotyku jedzonym z zupełnie innego powodu.
Najlepiej zapytaj o to lekarza internisty.

KONIEC
Moj jedyny zarodek przestał się rozwijać...
A mnie serce za raz peknie....
Kazali umówić wizytę do dr w celu omówienia hodowli..
Umowie zobaczę co powie...czy jakoś wytłumaczy...

Strasznie mi przykro [emoji26] moze konsultacja w innej klinice? Co mogło pójść nie tak? Trzymaj sie !!!

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Do góry