reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
KONIEC
Moj jedyny zarodek przestał się rozwijać...
A mnie serce za raz peknie....
Kazali umówić wizytę do dr w celu omówienia hodowli..
Umowie zobaczę co powie...czy jakoś wytłumaczy...

Tak strasznie mi przykro!!! Nie wiem jak Ci pomoc - musisz jakoś to przetrwać! Zobaczysz jeszcze Ci się uda. Ważne żebyście z lekarka wyciągnęli jakieś wnioski i przy następnej próbie bedzie lepiej. Wiem ze teraz nieważna co każda z nas powie i napisze, ból jest tak silny ze na każdy komentarz i pocieszenie będziesz czuła jeszcze większa rozpacz i złość. Pamiętaj ze nie jesteś sama, wszystkie tu walczymy i każda porażkę traktujemy prawie jak własną! Upij sie, zapal, powyklinaj na cały świat. Zakop sie na jakiś czas w łóżku. A potem głowa do góry i przenosimy góry! Jeśli my tego nie zrobimy to nikt za nas tego nie zrobi! Trzymaj sie!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny powodzenia na wizytach!

Ja juz od 3 nie spie... znowu... boli mnie gorna czesc kosci udowej ktora laczy sie gdzies z boku tak bardziej od strony posladka niz biodra. Poszlam sobie pochodzic po domu, wstawilam chleb do wyrastania, zrobilam sobie meliske z miodem i tak siedze... boje sie m obudzic bo go jakies grypsko wczoraj zbieralo i chce zeby sie wyspal przed praca.

Ja też kiedyś miałam takie bóle. Bez poduszki między nogami nie szło wyleżeć. Przeszło po antybiotyku jedzonym z zupełnie innego powodu.
Najlepiej zapytaj o to lekarza internisty.

KONIEC
Moj jedyny zarodek przestał się rozwijać...
A mnie serce za raz peknie....
Kazali umówić wizytę do dr w celu omówienia hodowli..
Umowie zobaczę co powie...czy jakoś wytłumaczy...

Strasznie mi przykro [emoji26] moze konsultacja w innej klinice? Co mogło pójść nie tak? Trzymaj sie !!!

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Do góry