reklama
M@gda
Moderatorka
Sylwia... Jesteśmy z toba...KONIEC
Moj jedyny zarodek przestał się rozwijać...
A mnie serce za raz peknie....
Kazali umówić wizytę do dr w celu omówienia hodowli..
Umowie zobaczę co powie...czy jakoś wytłumaczy...
Tak strasznie mi przykro... Niesamowicie...
Dowiedz się koniecznie, co się stało nie tak, bo tak nie może być, że żaden z zarodków nawet do 3ciej doby nie dotrwał...
Jak widzisz sens to napisz do tego urzędu z tego co wiem bardzo prężnie działają. Tylko nie wiem czy oni też bankami się zajmują [emoji53] ahhh te kredyty i remonty a Ty miałaś na szyjkę uważać KochanaPrzyznali, ale taką nam wycenę zrobili, że względem tego co akredytowany przez ten sam bank rzeczoznawca wycenił 3 lata temu, to spadła o bagatela 300tyś, pomimo, że wpakowujemy kupę kasy w remont. Z racji tego mamy inne warunki kredytowania. A nawet sukinsyny nie chcą mi tej nowej wyceny pokazać. Chyba pozwę ich do UOKIKu, bo to nie może być tak, że ja płace 700 zł za wycenę a nawet jej nie widzę!!! No, nie mogę pisać, bo mi ciśnienie skacze.
Bardzo Ci współczuję. Omal nie spotkało mnie to samo i pamiętam jak wariowalam z nerwów. Tak jak Ci wcześniej pisalysmy daj im popalić, żeby czuli, ze maja do czynienia z kimś kto im nie popusci a nie sie zalamie i grzecznie bedzie czekać na kolejną stymulacje. Niech przy drugiej się bardziej wysilą! Nie wiem oczywiście czy to był błąd lekarzy ale na to wyglada, więc nie odpuszczaj im latwo....KONIEC
Moj jedyny zarodek przestał się rozwijać...
A mnie serce za raz peknie....
Kazali umówić wizytę do dr w celu omówienia hodowli..
Umowie zobaczę co powie...czy jakoś wytłumaczy...
adunnnia90
Fanka BB :)
Oj dokladnie NIESPRAWIEDLIWE. Ostatnio bylismy z mezem na zakupach i ja poszlam do toalety wychodze patrze meza nie ma w sklepie. Rozgladam sie a on na dworze. Wiec ide do niego pytam sie co robi a on ze widział dziewczyne z ogromnym brzuchem i wyciagala papierpsy z torebki i ze poszedl za nia zobaczyc czy dla siebie wyciagala....no i wyciagala dla siebie normalnie palila przed sklepem z ogromniastym brzuchem[emoji45]To pieprzone życie jest niesprawiedliwe. U mnie na oddziale, zaznaczam patologia ciąży, na 30 pacjentek jest 7 czy 8 palących. Biegają co i ruch na dwór, niektóre pala na klatce schodowej i kuzwa nic złego się nie dzieje. Rozwiązują się w ok 37-39tc. A my które dbamy, chuchamy na zimne, trzesiemy się nad upragnioną ciąża - ciągle coś.
Tak czy inaczej brnac do celu trzeba, zacisnąć zęby, cycki do przodu i heja
[emoji127] 28.10.2017
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
To pieprzone życie jest niesprawiedliwe. U mnie na oddziale, zaznaczam patologia ciąży, na 30 pacjentek jest 7 czy 8 palących. Biegają co i ruch na dwór, niektóre pala na klatce schodowej i kuzwa nic złego się nie dzieje. Rozwiązują się w ok 37-39tc. A my które dbamy, chuchamy na zimne, trzesiemy się nad upragnioną ciąża - ciągle coś.
Tak czy inaczej brnac do celu trzeba, zacisnąć zęby, cycki do przodu i heja
[emoji127] 28.10.2017
Teraz nic złego się nie dzieje. Wady u dzieci spowodowane paleniem fajek mogą wyjść dopiero w przyszłości (np. wady wrodzone kręgosłupa). Nastrzelała bym takim po pysku!
M@gda
Moderatorka
A co się nie zajmują, mogę napisać do UOKIKu i KNFu jednoczesnie.
Po 1) płacę za produkt a go nie widzę
Po 2) nie mogłam wybrać rzecoznawcy spośród jakiejś zaakceptowanej listy baku
Po 3) jakaś CH**** wycena była zrobiona tym razem, a może żadna nie była w porządku.
adunnnia90
Fanka BB :)
Oj i ja problem ze spaniem. Tylko ze ja do 4 oczy duze i spac nie moge o 8 budze sie wyspana
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: