reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny nie mam dobrych wiesci. Dzisiejszy wynik 149, z tego labo przyrost wychodzi tylko 81% a nawet optymistyczniejsza wersja czyli od niedzieli sredni 2dniowy to 89%. To mi wlasnie nie pozwalalo sie cieszyc...
To jest dobry przyrost. Co Ci pisałam o bliźniakach? Że mogą być wahania bety i żebyś się tym nie denerwowala!

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

reklama
to teraz przedstawiam Wam mojego bąbelka :) niestety drugi się nie wgryzł, ( przykro mi bo liczyłam na dwójeczkę, ale to kolejnym razem ) za to ten podobno piękny, coś już migotało więc prawdopodobnie już tworzące sie serduszko, ale na to jeszcze za wcześnie, kolejna wizyta 20.09. chyba oszaleje ze szczęścia.

to teraz przedstawiam Wam mojego bąbelka :) niestety drugi się nie wgryzł, ( przykro mi bo liczyłam na dwójeczkę, ale to kolejnym razem ) za to ten podobno piękny, coś już migotało więc prawdopodobnie już tworzące sie serduszko, ale na to jeszcze za wcześnie, kolejna wizyta 20.09. chyba oszaleje ze szczęścia.
Gratuluję mamusiu[emoji8]

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Super gratuluje

Gratulacje ;) i do przodu mamuska ;)

reklama
Do góry