reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@dżoasia kochana za 2 dni powtorz bete i czekaj na wizytę. Moim zdaniem wszystko jest ok wiec nie panikuj kochana i dzidziusiów nie stresuj bo przyjade tam do ciebie i Ci zyc wyszczelam;)

Dziewczyny miała któraś z was torbiele ? Czy zdarzało się że samoistnie się wchłaniały ? Niby już się nie nastawiam że transfer będzie w tym cyklu ale jednak mam cichą nadzieję że się wchłoną...

Mowilam. Dzoasia i jej sinusoidowy nastrój :d

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jakbym kiedys wpadła w euforię a dzisiaj wyła z rozpaczy to mozna by to było nazwać sinudoidowym nastrojem. Po prostu coś nie pozwala mi się cieszyć i to coś to jest zasrane przeczucie, które przeważnie niestety mnie nie myli. Ostatnio wciskałyśmy @mery86 że przyrosty super i cuda się zdarzają - owszem zdarzają się ale kobieca intuicja to kobieca intuicja. Wiemy jak to się skończyło.
@Evelin83 niestety nie zgodzę się że nie wolno za wcześnie chodzić na bety... Mam czekać grzecznie jak księżniczka 2 tygodnie aż beta spadnie do zera i rozpaczać, że nawet nie było implantacji? Przynajmniej wiem, gdzie szukać problemu.

Kochana a dlaczego trzymali Ci zarodek do 5-tej doby a nie robili transferu w 3? Ja ostatnio pytalam gin i embriologa machając sobie nozkami przed transferem ktore zarodki maja wieksza szanse na.implantacje i oboje mi powiedzieli ze na.dwoje babka wrozyla przy czym gin sklanial się bardziej do transfera trzydniowego zarodka niz blastocysty
Bo w 3 dobie bardzo źle rokował zrobił pierwszy podział. A po za tym mam lekka hiperke i już przed punkcja powiedzieli że transferu nie będzie.

reklama
@dżoasia trochę w tym racji jest. Aczkolwiek ja mialam zle przeczucia. Za wcześnie poszłam na usg i nawet lekarz mi nagadal, ze to może być puste jajo itd. 10dni byłam w rozpaczy. Okazało się, że były to niczym nieuzasadnione obawy. I tego Tobie życzę

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Do góry