Ja miałam 5.1.2 prawie podobna tylko u mnie jeden zarodek podany .Ty kłamczuszku i nic nie powiedziałaś dopiero dziś super wazne ze jest przyrostWlasnie nie. Ja caly czas bym chciala te 2 bable i sie doszukuje ze moze jakos pozniejwystartowaly czy cos ja mialam 5.2.1 i 4.1.1. - to wg nowego nazewnictwa wiec podejrzewam ze tem drugi to taki jak twoj dobra przyznam sie - wczoraj tez bylam na becie i bylo 118 (8dpt) wariatka, co?
reklama
G
gość 5
Gość
Że się tak wtrące to ja robiłam 10 dpt 3 dniowego zarodka ale robiłam hcg nie bhcg bo był szybciej wynik i wyszło mi 115.A jskiej klasy miałaś zarodek? Ilu cyfrowa byla beta?
Dziewczyny gratulacje z okazji pozytywnych bet! Jak sobie przypomnę z jakim stresem odbierałam wynik [emoji4] a potem jeszcze się zastanawiałam czy to właściwy wynik a teraz już połowa ciąży [emoji1].
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
misis188
Fanka BB :)
Hcg a beta hcg to różne badanis???Że się tak wtrące to ja robiłam 10 dpt 3 dniowego zarodka ale robiłam hcg nie bhcg bo był szybciej wynik i wyszło mi 115.
Dziewczyny gratulacje z okazji pozytywnych bet! Jak sobie przypomnę z jakim stresem odbierałam wynik [emoji4] a potem jeszcze się zastanawiałam czy to właściwy wynik a teraz już połowa ciąży [emoji1].
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki!
G
gość 5
Gość
Hcg to alfa i beta.Hcg a beta hcg to różne badanis???
meg86
Pięknie. GratulujęNo to stawiam piwo! Beta 85 blastka 8dpt. Dziewczyny dobrze?
Featherlight76
Tak, swiezy bo ten z puchy nic nie wart w moldawii kilka miesiecy temu weszla ustawa ze wino to nie alkohol haha wiec polecam wina moldawskie!! a tak serio to taka ilosc nie powinna zaszkodzic, niektorzy lekarze wrecz zalecaja. Dla mnie bomba bo nie dosc ze lubie to dobrze odpreza tylko zanosi sie na to ze bede musiala na jakies 1,5roku zapomniec ten cudowny smak
Ja już 4 dzień odkąd @ przyszła i chyba dziś też acard włączę. Kazał mi brać lekarz jak krwawienie będzie małe, a ja już już tylko plamienie, więc wieczorem wezmę pierwsza tabletkę.Tez sie nad tym zastanawialam ale chyba wiedza co robia. Podobno na sztyczntym cyklu jest mniej wizyt. W ktorym dc juz jestes?
dżoasia
No nie tylko sie czlowiek zdrzemnie a tu juz szydza z niego z nudow sie rozne rzeczy robiDżoasia Ty skończ już z tymi betami i zacznij zbierać na pieluchy
misis188
Kochana nikt z Ciebie nie szydzi Ty jestes nasz nakrecony wariatNo nie tylko sie czlowiek zdrzemnie a tu juz szydza z niego z nudow sie rozne rzeczy robi
Featherlight76
Przy pierwszym transferze po punkcji nie było problemu z endometrium, bo lekarz nic nie mówił że źle rośnie, za małe itp, nie przesuwał transferu. Teraz lekarz kazał mi pojawić się między 11 a 13 dniem cyklu, chciałam w piątek 15 września a jak zadzwoniłam, aby wizytę umówic, to się okazało, że go nie będzie wtedy w klinice. Zadzwoniłam więc do niego, a on mi mówi, że w takim razie mam przyjechać we wtorek 19 września, a to jest już mój 17 dzień cyklu. Teraz biorę estrofem x2 rano i wieczór i rano encorton, dzis wieczorem acard zaczne i to tyle. A gdzie i kiedy duphaston, jak ja tam 19 przyjadę to zdążę z tym progesteronem przed transferem???Ja biorę tak samo i ide 10dc a kazał pojawić sie 11-13dc, ale moze Tobie słabo endo rośnie?
Tez tak miałam w ciąży [emoji6]takie historie ,ze cały dzień do tylu chodziłam [emoji23]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
reklama
Podziel się: