reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Wlasnie nie. Ja caly czas bym chciala te 2 bable i sie doszukuje ze moze jakos pozniejwystartowaly czy cos :) ja mialam 5.2.1 i 4.1.1. - to wg nowego nazewnictwa wiec podejrzewam ze tem drugi to taki jak twoj;) dobra przyznam sie - wczoraj tez bylam na becie i bylo 118 (8dpt) wariatka, co?:yes:
Ja miałam 5.1.2 prawie podobna :) tylko u mnie jeden zarodek podany .Ty kłamczuszku i nic nie powiedziałaś dopiero dziś super wazne ze jest przyrost :)

reklama
A jskiej klasy miałaś zarodek? Ilu cyfrowa byla beta?
Że się tak wtrące to ja robiłam 10 dpt 3 dniowego zarodka ale robiłam hcg nie bhcg bo był szybciej wynik i wyszło mi 115.

Dziewczyny gratulacje z okazji pozytywnych bet! Jak sobie przypomnę z jakim stresem odbierałam wynik [emoji4] a potem jeszcze się zastanawiałam czy to właściwy wynik a teraz już połowa ciąży [emoji1].
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Że się tak wtrące to ja robiłam 10 dpt 3 dniowego zarodka ale robiłam hcg nie bhcg bo był szybciej wynik i wyszło mi 115.

Dziewczyny gratulacje z okazji pozytywnych bet! Jak sobie przypomnę z jakim stresem odbierałam wynik [emoji4] a potem jeszcze się zastanawiałam czy to właściwy wynik a teraz już połowa ciąży [emoji1].
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Hcg a beta hcg to różne badanis???

Tak, swiezy bo ten z puchy nic nie wart:) w moldawii kilka miesiecy temu weszla ustawa ze wino to nie alkohol haha wiec polecam wina moldawskie!! :) a tak serio to taka ilosc nie powinna zaszkodzic, niektorzy lekarze wrecz zalecaja. Dla mnie bomba bo nie dosc ze lubie to dobrze odpreza :) tylko zanosi sie na to ze bede musiala na jakies 1,5roku zapomniec ten cudowny smak:)
Tez sie nad tym zastanawialam ale chyba wiedza co robia. Podobno na sztyczntym cyklu jest mniej wizyt. W ktorym dc juz jestes?
Ja już 4 dzień odkąd @ przyszła i chyba dziś też acard włączę. Kazał mi brać lekarz jak krwawienie będzie małe, a ja już już tylko plamienie, więc wieczorem wezmę pierwsza tabletkę.

Ja biorę tak samo i ide 10dc a kazał pojawić sie 11-13dc, ale moze Tobie słabo endo rośnie?

Tez tak miałam w ciąży [emoji6]takie historie ,ze cały dzień do tylu chodziłam [emoji23]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Przy pierwszym transferze po punkcji nie było problemu z endometrium, bo lekarz nic nie mówił że źle rośnie, za małe itp, nie przesuwał transferu. Teraz lekarz kazał mi pojawić się między 11 a 13 dniem cyklu, chciałam w piątek 15 września a jak zadzwoniłam, aby wizytę umówic, to się okazało, że go nie będzie wtedy w klinice. Zadzwoniłam więc do niego, a on mi mówi, że w takim razie mam przyjechać we wtorek 19 września, a to jest już mój 17 dzień cyklu. Teraz biorę estrofem x2 rano i wieczór i rano encorton, dzis wieczorem acard zaczne i to tyle. A gdzie i kiedy duphaston, jak ja tam 19 przyjadę to zdążę z tym progesteronem przed transferem???

reklama
Dziewczyny nie mam dobrych wiesci. Dzisiejszy wynik 149, z tego labo przyrost wychodzi tylko 81% a nawet optymistyczniejsza wersja czyli od niedzieli sredni 2dniowy to 89%. To mi wlasnie nie pozwalalo sie cieszyc...

Do góry