reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wlasnie nie. Ja caly czas bym chciala te 2 bable i sie doszukuje ze moze jakos pozniejwystartowaly czy cos :) ja mialam 5.2.1 i 4.1.1. - to wg nowego nazewnictwa wiec podejrzewam ze tem drugi to taki jak twoj;) dobra przyznam sie - wczoraj tez bylam na becie i bylo 118 (8dpt) wariatka, co?:yes:
Ja miałam 5.1.2 prawie podobna :) tylko u mnie jeden zarodek podany .Ty kłamczuszku i nic nie powiedziałaś dopiero dziś super wazne ze jest przyrost :)

reklama
A jskiej klasy miałaś zarodek? Ilu cyfrowa byla beta?
Że się tak wtrące to ja robiłam 10 dpt 3 dniowego zarodka ale robiłam hcg nie bhcg bo był szybciej wynik i wyszło mi 115.

Dziewczyny gratulacje z okazji pozytywnych bet! Jak sobie przypomnę z jakim stresem odbierałam wynik [emoji4] a potem jeszcze się zastanawiałam czy to właściwy wynik a teraz już połowa ciąży [emoji1].
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Że się tak wtrące to ja robiłam 10 dpt 3 dniowego zarodka ale robiłam hcg nie bhcg bo był szybciej wynik i wyszło mi 115.

Dziewczyny gratulacje z okazji pozytywnych bet! Jak sobie przypomnę z jakim stresem odbierałam wynik [emoji4] a potem jeszcze się zastanawiałam czy to właściwy wynik a teraz już połowa ciąży [emoji1].
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Hcg a beta hcg to różne badanis???

Tak, swiezy bo ten z puchy nic nie wart:) w moldawii kilka miesiecy temu weszla ustawa ze wino to nie alkohol haha wiec polecam wina moldawskie!! :) a tak serio to taka ilosc nie powinna zaszkodzic, niektorzy lekarze wrecz zalecaja. Dla mnie bomba bo nie dosc ze lubie to dobrze odpreza :) tylko zanosi sie na to ze bede musiala na jakies 1,5roku zapomniec ten cudowny smak:)
Tez sie nad tym zastanawialam ale chyba wiedza co robia. Podobno na sztyczntym cyklu jest mniej wizyt. W ktorym dc juz jestes?
Ja już 4 dzień odkąd @ przyszła i chyba dziś też acard włączę. Kazał mi brać lekarz jak krwawienie będzie małe, a ja już już tylko plamienie, więc wieczorem wezmę pierwsza tabletkę.

Ja biorę tak samo i ide 10dc a kazał pojawić sie 11-13dc, ale moze Tobie słabo endo rośnie?

Tez tak miałam w ciąży [emoji6]takie historie ,ze cały dzień do tylu chodziłam [emoji23]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Przy pierwszym transferze po punkcji nie było problemu z endometrium, bo lekarz nic nie mówił że źle rośnie, za małe itp, nie przesuwał transferu. Teraz lekarz kazał mi pojawić się między 11 a 13 dniem cyklu, chciałam w piątek 15 września a jak zadzwoniłam, aby wizytę umówic, to się okazało, że go nie będzie wtedy w klinice. Zadzwoniłam więc do niego, a on mi mówi, że w takim razie mam przyjechać we wtorek 19 września, a to jest już mój 17 dzień cyklu. Teraz biorę estrofem x2 rano i wieczór i rano encorton, dzis wieczorem acard zaczne i to tyle. A gdzie i kiedy duphaston, jak ja tam 19 przyjadę to zdążę z tym progesteronem przed transferem???

reklama
Dziewczyny nie mam dobrych wiesci. Dzisiejszy wynik 149, z tego labo przyrost wychodzi tylko 81% a nawet optymistyczniejsza wersja czyli od niedzieli sredni 2dniowy to 89%. To mi wlasnie nie pozwalalo sie cieszyc...

Do góry