dżoasia
Fanka BB :)
a inkubator w piekarniku??dawaj,punkcje ci na stole w kuchni zrobie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a inkubator w piekarniku??dawaj,punkcje ci na stole w kuchni zrobie
Jesteśmy umówionedawaj,punkcje ci na stole w kuchni zrobie
znieczulimy sie obydwie Whisky do tego Relanium 5 i efekt murowanyJesteśmy umówione
ja tez mialam takie dawki,u mnie za wysokie byly niestetyendo roslo jak szalone ,pre dni przed transferem mialo juz po 18-19 mm.Aktualna klinika w Czechach ,przy endo wyzszym niz 14 mm. odwoluje transferBiore 3 tabletki po 2mg dziennie. Wydaje mi sie, ze to dosyc spora dawka. W cyklu naturalnym tez czasami zdazaja mi sie plamienia ale bardzo zadko. Cylke mam co 30-32 dni, wiec dosyc dlugie, moze dlatego termin pierszego usg kontrolnego jest taki odlegly. Mam nadzieje, ze wiedza co robia. Podobno to najlepsza klinika w kraju. Poprzednim razem na cyklu naturalnym sie udalo..
Dziewczęta właśnie przed chwilą dowiedziałam się że będę miała dziewczynkę
Moich rodziców pies non stop mi brzuch wacha ale moja kotka jest nieczula jak zwykle[emoji23]mam pytanie do właścicielek kotów, czy Wy też zauważyłyście zmianę w zachowaniu Waszych kotów. Mam dwie kocice, jedna taka na pol dzika zawsze stronila od pieszczot, kladla sie na boku z dala od wszystkich, odkad wrocilam z wakacji kladzie sie blisko mnie a nawet kilka razy weszla mi na kolana , czego wczesniej nie robila. tak sie zastanawiam czy moze koty cos czuja i to dobry znak. jak to u Was?
A dziekuje dziekuje