reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Biore 3 tabletki po 2mg dziennie. Wydaje mi sie, ze to dosyc spora dawka. W cyklu naturalnym tez czasami zdazaja mi sie plamienia ale bardzo zadko. Cylke mam co 30-32 dni, wiec dosyc dlugie, moze dlatego termin pierszego usg kontrolnego jest taki odlegly. Mam nadzieje, ze wiedza co robia. Podobno to najlepsza klinika w kraju. Poprzednim razem na cyklu naturalnym sie udalo..
ja tez mialam takie dawki,u mnie za wysokie byly niestety:(endo roslo jak szalone ,pre dni przed transferem mialo juz po 18-19 mm.Aktualna klinika w Czechach ,przy endo wyzszym niz 14 mm. odwoluje transfer:o

mam pytanie do właścicielek kotów, czy Wy też zauważyłyście zmianę w zachowaniu Waszych kotów. Mam dwie kocice, jedna taka na pol dzika zawsze stronila od pieszczot, kladla sie na boku z dala od wszystkich, odkad wrocilam z wakacji kladzie sie blisko mnie a nawet kilka razy weszla mi na kolana , czego wczesniej nie robila. tak sie zastanawiam czy moze koty cos czuja i to dobry znak. jak to u Was?

mam pytanie do właścicielek kotów, czy Wy też zauważyłyście zmianę w zachowaniu Waszych kotów. Mam dwie kocice, jedna taka na pol dzika zawsze stronila od pieszczot, kladla sie na boku z dala od wszystkich, odkad wrocilam z wakacji kladzie sie blisko mnie a nawet kilka razy weszla mi na kolana , czego wczesniej nie robila. tak sie zastanawiam czy moze koty cos czuja i to dobry znak. jak to u Was?
Moich rodziców pies non stop mi brzuch wacha ale moja kotka jest nieczula jak zwykle[emoji23]

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

reklama
Do góry