reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny. Przygotowuje sie do kriotranferu. Od 8 dni biore estrofen. Dzisiaj zauwazylam krew na papierze toaletowym. Czy zdazyly Wam sie plamienia przy braniu estrofemu?
Kurczę mi nie ale wiem ze dziewczyny miały plamienia tyle ze nie wiem czy od estrofemu czy czegoś innego

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

reklama
Witaj Hope, dawno cię tu nie było :)

Ja ze swojej strony nie miałam żadnych plamień przy estrofemie, może inne dziewczyny coś powiedzą??

Dawno nie pisalam ale obserwuje forum :)
Martwia mnie te plamienia, wiec chyba najlepiej bedzie jak skontaktuje sie z klinika. Pielegniarki "otwieraja linie" dopiero o 13.00 ale moze innym dziewczynom sie to przydazylo, wiec zawsze warto zapytac.
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi.

Witajcie dziewczynki ,
Życzę Wam aby Wasz dzień był lepszy od mojego.
Dzwoniła Pani embriolog mój jedyny zarodek zaczął się dzielić ale bardzo słabo...
Zapytałam ja jaką mam szanse na sukces ? Odpowiedz: bardzo małą... To 4 doba :( ale nadal obserwują....
A więc jedna procedura poszła się .... A ja nie dość że nie mam transferu to jeszcze zero zamrożonych zarodków i zero zamrożonych komórek...
A od lekarza usłyszałam : tak się zdarza...proszę się nie zrażać...
Niech mnie ktoś dobije...

reklama
Do góry